Thursday, June 16, 2011

NORA ELENA | SYOK SUNGGUH PAKAI SKIRT PENDEK. PASAL HANG SAJA MACAM-MACAM ISU TIMBUL





Nora Elena oh Nora Elena...

Pasal hang saja macam-macam isu timbul

Ada anak dara dok berangan nak dapat suami macam tu la, ada suami yang kena perli dengan isteri sebab nak suami jadi romantik macam Seth Tan tu la, macam-macam ampa nowh??

Kalo kat blog saja penuh cerita pasal Nora Elena, Seth Tan.

Fanatik betoi ampa.

Dalam drama boleh lah nak berlakon macam tu, kalo kat dunia nyata mana wujud orang macam tu. Semua lakonan saja. Nak buat modal berangan boleh la dapat suami macam Nora Elena tu keh3....

Hari ni episod lastkan??

Kompom malam ni penuh dengan entry pasal episod terakhir Nora Elena. Sila percaya kah3.....






NOTACIKGADIS: Heran, syok sungguh Nora Elena pakai skirt pendek, sekali balik tengok family dok sembahyang kat ruang tamu, masuk-masuk salam mak yang dok pakai telekung tapi hang pakai skirt pendek. Hahaha... Macam-macam. (episod kemarin) Nama pon drama...aduyai



12 comments:

  1. pasai depa dok asyik2 status Nora Elena, sampai aku yg tak pernah tgk terpaksa download nak review sendiri..haha

    ReplyDelete
  2. konpem punya! aida pun niat nak wat entri drama elena episod akhir gak ni. keh3.. XD

    ReplyDelete
  3. best ka cita tu kak?? sy cmpi skunk x pnh tgk cita tu..

    ReplyDelete
  4. aku tk pernh tgok criter nie... cbe ko singgah blog aku..aku baru wat entry pasal nora elena..hehe..
    pas bace n3 rase malas aku nak layan..haha...dah ar siar wktu mgrib..hehe..
    peace sis!

    ReplyDelete
  5. hehe.
    rasanya ramalanmu benar belaka.
    penuh entri baru pasal NE

    ReplyDelete
  6. oh nora elena!!!!
    byak msj yg kau tinggalkan errr...

    ReplyDelete
  7. kisah dongeng zaman sekarang...
    *taktengok*

    ReplyDelete
  8. akak mmg tak tengok sgt ... tak suka la... asyik berskirt jer..

    ReplyDelete
  9. taw xpa cik gk .. dulu skolah elok dok kampung pkai tdung baju kurung .. mai dok bandaq abes sume singkat2 . hahahahhaah ;p

    ReplyDelete
  10. dunia dah maju.. (konon2). lalalalala~~

    ReplyDelete
  11. x sempat nk usha cite ni....

    ramai sgt buat entri


    jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Laman web malaysia.gov.my di godam!!

    hahahaa

    ReplyDelete
  12. hahahha...drama..dunia dunia...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi