Friday, June 3, 2011

PERKEMBANGAN TERBARU BLOG BUDAK 14 TAHUN YANG MENGAKU TAK ADA D*R*





Budak tu dah delete entry pasal tu dan beberapa entry lain. Blog dia pon dah tak buka ruangan untuk komen dah.

Maybe tertekan kot dengan komen-komen pedas dan cacian yang dia terima.

Tapi lebih banyak yang mengeji dari memberi nasihat. Seeloknya kita beri nasihat supaya dia sedar. Nama pon budak yang umur 14 tahun, akai pon tak berapa nak cerdik lagi.

Cuma kita doakan dia berubah dan sedar apa yang dia buat tu salah.




NOTACIKGADIS: Setiap orang pernah melakukan kesalahan, dan apa yang membezakannya sejauh mana kita sedar kesalahan yang pernah kita lakukan dan berjanji untuk tidak mengulanginya lagi.


19 comments:

  1. mesti mak bapak dia yang suruh delete selepas ditinggalkan bf dier... tapi pelik la..bukan ni citer tahun lepas punya ker?

    ReplyDelete
  2. dah baca entry tu guna google cache even dah delete pun...hohoho...memang la byk comment cacian dan kejian...tapi maybe sebab tgh marah kot tu yang dia buat entry tersebut.....

    ReplyDelete
  3. @A'IM

    mungkin juga dia dah naik takut bila baca komen2 tu..

    ReplyDelete
  4. uitttt..apa blog bdk tu ek??

    akak suka ayat nota awah tu..hehe

    ReplyDelete
  5. saya da bace enry dia terdahulu..sangat sedih bila saya bacenye gadis..

    ReplyDelete
  6. x sempat nak g belek blog die..
    alahai, rugi2..hehe
    pape pn semoga die dah sedar dan insaf..:)

    ReplyDelete
  7. syukurlah budak tuh da sedar , but at least drpd mengutuk tuh bagi la skit nasihat kan, kan?
    hurmm,,,pandemic social ~~~

    ReplyDelete
  8. harap2 beliau sedar ar kot prbuatannya itu...nak mention bagai dlm blog,pham2 ar satu dunia baca...
    kan da trkena kat diri sndiri

    ReplyDelete
  9. hai lah dunia..seriaw dibuatnyaa..

    ReplyDelete
  10. hope dia p baca balik komen2 org yg dok nasihat dia tu .. doa jela terbuka pintu hati dia tu kan .

    ReplyDelete
  11. Kesian jugak kat die.. bende dah lama org keji,kutuk2 die..emm, mintak2 lepas ni die sedar...

    ReplyDelete
  12. org dah khatam 1 blog dia dah pun...semoga dia belajar dr kesilapan ni...

    ReplyDelete
  13. tak pasai2 rating blog dia naik sebab entry tu...tapi kita patut tegur dia dan jadikan peringatan kpd yang lain...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi