Tuesday, June 21, 2011

TOLONG JANGAN SALAH GUNA EVENT INVITATION KAT FACEBOOK




Malam ni saja, malam ni saja yer dah lebih 10 invitations aku dapat menggunakan Event Invitations tu kat FB. Pelisss la...... Jangan dok invited benda ngarut-ngarut boleh tak?????

Ajak join segmen tu, segmen ni, contest la..... Suruh LIKE la... Tolong la na guna benda tu ke jalan yang betul jangan dok salah guna. MENYAMPAH ok???

Aku rasa ramai yang alami benda alah ni. Tapi malam ni betoi-betoi menyirap darah aku la. Lebih 10 invitations aku dapat dan semua tu LANGSUNG TAK ADA KENA MENGENA dengan mana-mana event.

Sapa yang dok buat macam tu tolong jangan dok buat macam tu. Nampak sangat ampa semua ni TERDESAK. Kalo nak minta tolong VOTE ka apa ka, p minta sendiri dengan cara elok dekat Wall FB bukannya guna EVENT INVITATION ni untuk suruh LIKE ka apa ka.

HARAP MAKLUM!!!



26 comments:

  1. geram gak dpt invite bnyk2 ni..mnyemak je diorg ni..

    ReplyDelete
  2. haaa sokong 100 peratus! seyes tk leh belah la dorang ni..annoying!

    ReplyDelete
  3. best2, dpt lawan kumpul sape yg pling byk event invitation....best sangat... *auta

    ReplyDelete
  4. setuju sgt2... dorunk ni da terlampau desperate sgt2 r... annoying gila

    ReplyDelete
  5. yayayaayaaa...akak pun sama...dah naik meluat dahh..kang akak meremovekan diri je kot ...hahaha...tolong laaa..jgn la wat camtu kan??

    ReplyDelete
  6. er..mmg sangat2 tak suka pun..kb siap sound lagi..sb geram sgt

    ReplyDelete
  7. haah,.mmg meluat dibuatnye,. desprete sgt plak kan,.

    ReplyDelete
  8. sabaq noh kak GKSB.
    sat ni meletup gunung berapi aih..

    ReplyDelete
  9. setuju2!!kadang2 menda ni buat kita hangen ja kan?

    ReplyDelete
  10. betul la..
    3,4 kali hantar benda yng sama..
    alahai..
    geram betul..
    setakat nak suruh vote tak payah la nak guna event invitation..jemu dah tengok

    ReplyDelete
  11. kan! same ah perasaaan yang aida rasa sekarang ni. haish.. saba je la.

    ReplyDelete
  12. kan! same ah perasaaan yang aida rasa sekarang ni. haish.. saba je la.

    ReplyDelete
  13. ha, kan dah kena marah..
    slalu dapat gk, tp kat msj la..

    ReplyDelete
  14. Samalah kita.. yang ajak kenduri tu takpa la, boleh jugak nak makan free. ye dak? huhu ;p

    ReplyDelete
  15. akan hadhir ... terima saja tapi tak bole p pon, janji reply hahaha ...

    ReplyDelete
  16. betul3.. ntah hape2.. tp aku wt don't know je.. xde mknanya nk like.. wt semak page aku je.. kih3

    ReplyDelete
  17. betul.. one of my cousin buat invi untuk suruh org baca blog dia.. pastu anta msg reply all.. ahh tension remove aja budak tu.. mcm la blog dia gempak.. ahahahahahahh

    ReplyDelete
  18. betul..kak su buat tak tau je benda alah gitu

    ReplyDelete
  19. setuju2.. rimas jugak ngan invitation2 tu..hmm

    ReplyDelete
  20. entry terbaik. huhu apa kata sume pakat2 tekan NO je kat invitation tu. mst org yg invite tu rase malu sndr nti. huhu

    ReplyDelete
  21. tekan not attending je... meluat betul. buat notifications banyak je.. sengal!!!

    ReplyDelete
  22. btoi2.. style paksa2 plak suh vote..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi