Friday, June 3, 2011

YOU SAKA... PERGI JAUH-JAUH | GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR




Sapa ada tengok Drama You Saka Pergi Jauh-Jauh dalam slot Seram di TV 3 semalam??

Pada yang tak tahu jom tengok Promo ni dulu





Dah tengok kan??

First Impression kita akan kata merapu ar ceta ni.. Buang masa ja tengok.

Tapi bila dah tengok, memang best la. Buat aku dan sekeluarga gelak berdekah-dekah bila tengok episod pertama Drama ni.

Kita jangan tengok ceta ni merapu tapi cuba kita fikirkan di satu sisi yang lain, ceta ni sangat menghiburkan dan sesuai ditonton bersama keluarga. At least masa dengan keluarga tu ada kan?

Apa-apa pon, memang aku, umi dan adik-adik aku gelak sakan la semalam dengan gelagat pelakon-pelakonnya yang turut dibintangi oleh Nabil Raja Lawak, Eira Syazira, Amyza Adnan, Fauzi Nawawi dan ramai lagi...

Drama ni ditayangkan setiap hari Khamis jam 9.30 malam.




7 comments:

  1. memang best walaopon merapek sikit . lawak . tp kna gilir2 dgn forum perdana ngan semanis kurma . huhu

    ReplyDelete
  2. xsuka tengok cter2 cmnie.. huhu

    ReplyDelete
  3. memang best gak cte ni.

    lawak2 bangang.

    sesuai la utk family punya hiburan.

    tak ley blah yg hantu shrek tu, nme apa eh, gelam eh. lawak oo

    ReplyDelete
  4. mmg lawak la cter neyh....smlm sy tgk dgn akak & adk je...mak sy tido awl...mayb frust sbb bkn cter seram kot...haha

    ReplyDelete
  5. err..member saya cakap gambaq tu tak best..lawak ntahapantah..

    tapi skrg ni saya kurang nonton tv...asyik blog saja...

    ReplyDelete
  6. xsempat tengok lg..xpe2 next week try ten0k la..cam best je..

    ReplyDelete
  7. ehe...merapu jer cita nih..hehe, 1st time rasanya tb3 bg cita komedi seram ari khamis mlm jumaat tuh..:)

    best..dh nengok 1st episod ari tuh..:)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi