Monday, July 25, 2011

BILA BUDAK KECIK NYANYI LAGU BLACK MENTOR~AKU RINDU SAYANG KAMU



Budak-budak sekarang ni memang berbakat besar. Bijak-bijak pulak tu. Sebab tu banyak rancangan yang mengambil budak-budak sebagai pengacara dan juga penyanyi.

Tapi banyak juga bakat-bakat terpendam yang kita tak tahu yang ada pada budak-budak ni.

Tadi dok layan youtube terjumpa 1 video ni.

Layannnn...






Gaya dia tu perghhhhh....

Kat part last tu yang tak boleh blah hahaha.....

Anak sapa la ni. Memang berbakat besar lagi dasyat pada Black hihi...

Kalo Black tengok menangis dia sebab tak leh cari makan.

Terbaikk...

6 comments:

  1. kalau black tengok jadi puteh terus :P

    ReplyDelete
  2. pergh !
    besar ni boleh join mentor.
    *tu pon kalau ada lagi*
    kekekeke~

    ReplyDelete
  3. anak sapa tuuuuh!!!!hahaha.berani nih.jadi adik angkat black lah ^_^

    ReplyDelete
  4. hahahah memang holiaww lah ! kakakaka

    last skali takleh blah !

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi