Monday, July 25, 2011

BILA KEADAAN DAH MAKIN STABIL




Assalamualaikum.....

Alhamdulillah aku dah semakin stabil. Syukur juga aku tak amik tindakan melulu hari tu untuk delete blog macam aku tulis dalam entry ni. Tapi semua itu serba berkemungkinan kan?

Sebab tu gunanya kita tenangkan fikiran, dan fikir semasak-masaknya. Apa yang terjadi biar aku sorang saja yang tahu. Memang melukakan hati tapi kita kena teruskan juga hidup.

Kadang-kadang kita asyik memikirkan pasal orang lain lebih dari kita sendiri. Ada masanya kita kena fikir diri kita dulu sebab orang lain tak kan fikir pasal diri kita.

Aku harap lepas ni, aku tak kan sesekali fikir macam dalam entry sebelumnya itu. Harap-harap aku kuat nak hadapinya.

Ada "kawan" cakap, hidup kena pandang ke hadapan jangan pandang ke belakang.

Tapi bagi aku, hidup memang kena pandang ke hadapan, sesekali kita kena pandang ke belakang supaya kita tahu dan sedar apa kesilapan kita dan kita tak kan mengulanginya.

Kesilapan akan terus menjadi kesilapan sekiranya kita tidak pernah belajar dari kesilapan

=)



Rupa-rupanya Tuhan turunkan hujan untuk hadiahkan kita pelangi





NOTACIKGADIS: Walaupun aku cakap nak buat INI, masih lagi ada yang sudi follow blog ni. Terima Kasih Tulang Belakangku. Ampa memang terbaik.



8 comments:

  1. yup .we learn from history :')
    don let the history repeat itself :')

    ReplyDelete
  2. GKSB.. ikut tagline okay.. senyum biaq manih.. huhu..
    nak GKSB yang happy n ceria cam sebelum nih...

    ReplyDelete
  3. GKSB.. ikut tagline okay.. senyum biaq manih.. huhu..
    nak GKSB yang happy n ceria cam sebelum nih...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah,cik GK dah ceria macam dulu..hehe.papon,gudluck in ur life ;D

    ReplyDelete
  5. ha
    bawu nmpak makcik nih!
    hehehe
    ceria2 yep2
    betol2! saya sokong..
    jgn sekali melupakn sejarah
    nnti kite akan ulang balik
    go on!
    chayok3 =)

    ReplyDelete
  6. hehe betol2,leran from mistake is da best:)

    ReplyDelete
  7. hahhahahaha...sedih sedih..kikiki

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi