Wednesday, July 13, 2011

Bila orang dewasa meminati kartun, Buruk kah??


"Telefon...telefon berbunyi... ada haiwan dalam bahaya...ada haiwan dalam bahaya di sana..."


Hahaha....

Mesti ampa semua minat tengok wonder pets kan? Tak kira la ampa umur dah berapa kalo dah suka tengok tu memang akan tengok juga.




Macam aku sendiri kalo dah tiap-tipa hari adik aku si Puteri ni dok tengok Wonder Pets mau tak mau aku pon jadi penonton setia. Jam 2.30 Petang mesti kedengaran lagu wonder pets..

"Apa yang penting??"

"Kerjasama..."


Ada satu hari tu boleh kata semua adik aku ada. Sambil dok tengok ceta ni mula la aku menyanyi ikut wonder pets ni nyanyi sekali baru aku tersedar adik aku yang kecik dok senyap ja aku yang besar ni dok pulun nyanyi

hahaha...

Tapi cerita ni memang banyak pengajaran..



Apa yang penting????


....................................................


16 comments:

  1. akak ada sorang sepupu lelaki. suka jugak tgok kartun naruto. skrg tgah ambik phd dekat london. anak pun dah 4 org. :)

    ReplyDelete
  2. tak salah la ...
    aku sampai la ni pepagi bgn tdo on tv buka channel kartun... hehehe slalu tgk kartun jepun la ..

    klu walt disney suka moviekartun ...

    ReplyDelete
  3. hahaha...cheqwa dah xtengok disebabkan tiada budak tecik dirumah.xkan mama abah yg nak tgok plak kan..hihi...apa yang penting,KERJASAMA! :D

    ReplyDelete
  4. sonok pa layan cita tu.. weee~~ hehehe

    ReplyDelete
  5. KERJASAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! yeyyyy wonderpets !!!!!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  6. hahahhaa...rosak hg..dah mandi lum ni..hahaha

    ReplyDelete
  7. KERJASAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! yeyyyy wonderpets !!!!!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  8. kerjasama...hehe..minat tngk cta wonder pets ni disebabkan ank sedara..skrang minat kartun boboi boy plak...hahaha..housemate kat umh hanya mampu geleng kepala tngk kita layan kartun..

    ReplyDelete
  9. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee saya suka!

    ReplyDelete
  10. aku layan ja......nak gelak pun ada...

    rasa diri comel ja bila tgk katun.tuih =p

    ReplyDelete
  11. kalau kartun, akak suka Conan. Penah gak layan Wonderpet ni, happy je. Umur mmg bkn penghalang, sbb ia hiburan.

    ReplyDelete
  12. kami ske boboi boy.. tp die suka ulang tayang episod.. tue yg nyampah!!!

    ReplyDelete
  13. gua pun layan gak katun nie.
    budak sinchan tu pun gua layan gak. hahaha. siap hafal skrip lagi.

    *kalau nk tau org tu pernah layan katun ni, nyanyi jek...

    ..apa yang penting...?
    kalau dorang tau jawapannyer maka pernah nengok ar katun nie. hehehe

    ReplyDelete
  14. akak sampai sekarang tengok kartun..sebab maisara tengok..jadi tumpang sekaki la..
    heheheh

    ReplyDelete
  15. list katun aku..
    1) usop santorian
    2) kluang man
    3) bleach
    4) totally spies
    5) upin ipin
    6) boboboy
    7) detective conan
    8) danny the phantom
    9) power rangers
    10)kacang

    aku umo dh boleh kawin..layan anime n katun sbb rasa masih muda kot..haha..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi