Sunday, July 10, 2011

Filem Sekali lagi | 1st time jumpa dengan bakal mertua??



Akhirnya berkesempatan juga tengok filem Sekali Lagi.......





Macam aku bagitau dalam ENTRY NI yang TTM belum lagi tengok transformers, tadi dia cakap nak tengok, tapi aku dah tengok. So sory yer bang.... keh3...

Layan jer la Sekali lagi. Best juga. Dan yang penting happy ending. I loike... Lakonan Shaheizy Sam memang mantap ditambah pula dengan lakonan Adik Mia Nasuha memang keletah dia mencuit hati.

Dalam 5 bintang aku bagi 3 1/2 bintang.

Tapi kena gelak dengan TTM bila part sedih aku menangis hahaha... Buat malu jer...

Cuma semalam ada timbul konflik sket, kami dah janji nak keluar minggu ni, tapi semalam mak dia suruh dia p family day anjuran office ayah dia. So dia tak tau nak datang jumpa aku atau tak.

Aku gitau "utamakan family dahulu, antara kita belum ada apa-apa ikatan lagi, utamakan apa yang perlu diutamakan".

Tapi dia cakap dia nak utamakan dua-dua. Esok dia datang juga tapi balik awal.

Dalam pukul 12 camtu dia dah sampai depan rumah jemput aku. Tengok wayang kul 2, habis wayang dalam pukul 4 dia hantar aku balik dan terus balik Perlis amik adik dia p Family Day.

Macam mana aku tak sayang dia? Selalu cuba jadi yang terbaik untuk aku. Aku ni jer.... Hmmm terus insaf huhu...

Dia dah gtau pasal aku dekat mak dia, siap tunjuk gambar aku lagi. Mak dia suruh ajak aku p dusun dia nanti bawa jumpa dengan tok wan dia sekali.

Errr... part ni yang cheq takut ni. Tak berapa nak ada pengalaman. Kalau ampa ada pengalaman kongsikan la...



Janggut tu yang mahai tu =P




NOTACIKGADIS: Tadi jumpa dia p potong janggut plak, terus nampak dia muda 5 tahun. Macam keluar dengan budak sekolah la pulak.. -_-" Opss BERSIH kot keh3...





16 comments:

  1. best nye......
    happy tgk org bahagia...
    nak jugak rasa yg sama...
    setakat ni tgh berusaha pulih dari kecederaan hati yang parah..huhu~
    (^^,)

    ReplyDelete
  2. o happy happy day :)

    phewittt

    ReplyDelete
  3. ha.. ha... mesti kecut perut kan..

    ReplyDelete
  4. hikhik. bagi lelaki, interview ngan mak bapak mertua interview paling cuak! ngee >,<! urmm. just be urself! :)

    ReplyDelete
  5. huiyyooo...hati depa tgh berbunga bunga noh..hehe

    ReplyDelete
  6. potong janggut laa konon bersih laaa...piiii...rahhhh..!!!!!haha
    time ada janggut jd "janggut kambing plak...hik3..

    ReplyDelete
  7. relaxla gadis...dulu kita jumpe bakal mak mentua kene bertenang jer...yg ptg jg adab & sika...pandai2 la amik ati dia nanti...good luck k!!

    ReplyDelete
  8. @iskandar

    janggut kambing ka tak kambing ka janji aku suka laki ada janggut muahaha..

    ReplyDelete
  9. ensem pakwe hangg
    janggut tu yg xtahan tuuu
    hahaa

    ReplyDelete
  10. bawak la kawan-kawan... mesti lg tenang klu bwk kawan2.. =)

    ReplyDelete
  11. nampaknya ada orang dah musim bunga..
    kena insaf bebetul tue... hehehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi