Thursday, July 14, 2011

GKSB turun KL




Apa khabar ampa semua? Harap-harap sihat la yer...

Petang ni GKSB akan bertolak ke KL, maybe stay kat gombak. Tapi p kejap jer maybe sampai sabtu kot.

Ada sapa-sapa yang stay kat gombak?? Boleh la mai amik GK bawa jalan-jalan hahaha..

Mungkin GK akan jumpa dengan beberapa blogger kat sana tu pon kalau berkesempatan.

Kalo ada yang nak jumpa GK boleh la contact.. errr tapi ada ke yang nak jumpa?? Bajet macam ada orang nak jumpa plak kan??

-_-"

Ok la kalo berkesempatan nanti GK update lagi, semalam laptop buat hal. Mau menangis air mata darah. Dah la hidup tengah susah sekarang ni, buat hal plak dia,

Dan harap ampa semua dapat doakan keselamatan GKSB pergi dan balik. Insyaallah...





Eh tiba-tiba keluar gambar ni?? Apakedehal??

Kenal tak sapa?? Kui3......


8 comments:

  1. x kenal...sapa tu

    best la p sana....kak p mgu depan kot i'allah

    ReplyDelete
  2. cik GK nak mai kl??mai la mai la..kita p mesejid jamek sok nak??hihi.akak cheqwa dok kat gombak setia,p umah dia,bleh jumpa adam,anak buah...hehe ;D

    ReplyDelete
  3. leh la shopping raya..he3

    jom join GA ni:
    http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. nazz dekat selayang..erm dekat je ngan gombak..

    ReplyDelete
  5. ehem3..ezma kat kl...tapi kat uma la pulak...ciapkan logbook yg berminggu2 tersadai... :)))

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi