Friday, July 22, 2011

HATI YANG TERCEDERA







Blog ini mungkin akan tersadai buat beberapa ketika sehingga pemiliknya kembali stabil.

Mungkin tidak akan di update langsung atau mungkin hanya dibiarkan sepi macam tu saja dan mungkin juga kembali macam dulu.

Mungkin akan di private dan mungkin juga akan di delete terus.

Semuanya serba berkemungkinan.

Doakan yang terbaik untuk aku.

Insyallah...



16 comments:

  1. wht?
    no..
    no..
    no..
    tak boleh..
    tak boleh..
    tak boleh..

    take ya time k. bila dah ok then kembali kepada kami.

    cheer up babe..

    ReplyDelete
  2. kenapa nih cik GK?jangan lah nk dlete blog.cik GK tunggak KBU nih!huhuhu... :'( sedih ...sob sob..hehe
    tenangkan diri dulu cik GK ^_^

    ReplyDelete
  3. Alaala janganla baru je polow kamu :)

    ReplyDelete
  4. Kuatkan semangat. Kalau Epol boleh kuat, kenapa GKSB tak boleh. Allah tu bersama kita, jangan risau.


    Kalau kita rasa sedih gila hari ini, fikir orang lain yang tak pernah rasa nikmat macam yang kita ada.


    Belajar untuk bersyukur dengan apa yang ada. :)

    ReplyDelete
  5. laaa...awat yg luka..sapa lukakan??hmm...jom join GA ku bg terubat luka tu :p

    ReplyDelete
  6. darling what happen?
    r u heart broken becoz of love?
    I really appreciate if you want to read my mother advice when I was heart broken about stupid love. hope it will help you to calm you down and think rationally.

    be strong girl. (^^,)

    http://cikhanilalala.blogspot.com/2010/01/pesan-ummi.html

    ReplyDelete
  7. ya Allah, bila baca balik komen hani yg sebelum ni, tonggang langgang english cheq...ahaha~ ni sume gara2 kalut bila baca cik GKSB nak delete blog ni...ahahaha~ (.^^.)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi