Monday, July 18, 2011

JUVANA: Dapat webcam dengan Ayam dan Apek | JUVANA terrbaaaikkkkk



Akhirnya tamat Drama Juvana ni dengan ending yang sangat-sangat menarik dan bikin puas hati.

Masa start tu memang bikin suspen je tadi. Berdebar-debar tengok drama ni.

Keseluruhannya drama ni memang terrrbaaaikkk.....

Walaupun ramai pelakon baru tapi semua berjaya melakonkan watak masing-masing dengan sangat berkesan.

=)

Sebelum start tadi sempat live webcam dengan Apek dan Ayam.

Tak percaya meh tengok ni.



Jangan jelessss.....

Hahahaha...

Tak ada la kalo ampa nak live chat jom ke laman Web di bawah sekarang ni


Tadi Ayam dengan Apek sekarang ni Botak dengan Daim

Jom sembang kat sana ramai-ramai



14 comments:

  1. Sukaa sangat cerita ni!!
    Penamatnya pun memuaskan hati.

    Harap ada cerita mcm ni lagi, byk pengajaran. Takdela asyik cerita cinta..org kaya..

    ReplyDelete
  2. eyka pon suke cite juvana..besh sgatt! hee:)

    ReplyDelete
  3. mmg terbaeekkkkkkkkkkkkkk .
    cekgu daimmmmm ! heheh

    ReplyDelete
  4. Cikgu Daim :D akhirnya kembali juga ke Sekolah Wira Bakti

    ReplyDelete
  5. pehhhhh! live webcam?macam nora elena punya setaiii pulok dah,kehkehkeh :D

    p/s: rindu la kat cik gadis bandar separa kampung,eh eh..gadis kampung separa bandar,hehe... love you cik gk ....

    ReplyDelete
  6. wah! best. eh nora elena pon buat cam ni jugak eh?

    ReplyDelete
  7. Di sini saya ingin mengisytiharkan bahawa:
































































































    SAYA JELES!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  8. hahah ! cik gk tipuuu ;p

    ouh botakkk ! ><

    ReplyDelete
  9. Hurm...best citer ni...
    Layan Jer..

    Gossip Panas Artis

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi