Friday, July 15, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA 11: UPDATE LINK KBU




Assalamualaikum....

Wah dah lama GKSB tak update link blog yang dah join KBU kan?? So hari ni GKSB dah merajinkan diri untuk update link ahli KBU.



Nak join KLIK SINI make sure semua syarat-syarat dipatuhi yer.

GKSB update 20 blog dulu. Yang lain akan diupdate kemudian.



Kyramin (blog dah private)





















Done..

Kalau ampa perasan ada 1 nama tu aku bold kan.
Sangat menarik entry dia. Sampat gelak guling-guling kalau baca hahaha...



NOTACIKGADIS: Make sure ampa add GKSB di FB dan gtau link yang ampa dah buat yer.





7 comments:

  1. mana nama meaw,kahkahkahkah! satu g entri pakcu memang lawok ah bab ni...

    ReplyDelete
  2. oooo...kna buat eh???hehehe..xtaw pon

    ReplyDelete
  3. good entry...;) just nak habaq rasa teruja dapat tau ada GKSB!!heee..thumbs up!

    ReplyDelete
  4. Gk nanti buh la url blog akak ....

    ReplyDelete
  5. nak kena terjah satu2 nie!!!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi