Friday, July 1, 2011

WE CARE: HARAP SEMUA BLOGGER DAPAT BERSATU UNTUK MEMBANTU PUAN NORMA DAN KELUARGA



Berhubung ENTRY INI, insyallah group Kami Blogger Utagha akan berbincang bersama ahli group untuk ikhtiar sesuatu bagi membantu Puan Norma dan Keluarga.

Sebelum tu bagi sesiapa yang berkemampuan boleh lah membantu Norma dan kelurga seperti yang tertera pada banner berikut.





Puan Norma dan keluarga memerlukan bantuan untuk membiayai perbelanjaan perubatan Puan Norma yang menghidap penyakit kanser. Untuk kisah lanjut anda boleh ke blog Moon

Pada aku, di sini lah peranan blogger perlu dimainkan. Kita sama-sama lah hendak bersatu supaya menyebarkan berita ini supaya ada pihak-pihak yang berkenaan tahu dan amik tindakan untuk membantu Norma dan keluarga,

Peranan blogger sangat besar, dari hanya menulis cerita-cerita mengenai artis atau pon politik apa kata kita sama-sama sebarkan pasal berita ini untuk membantu Norma dan Keluarga.

Pada blogger yang mempunyai pengaruh di mana mempunyai followers beribu-ribu anda boleh gunakan kelebihan anda ini untuk membantu.

Tapi pada aku setiap blogger tak kira lah banyak mana pon followers anda, perlu memainkan peranan masing-masing.

Jadi, aku ingin mengajak ampa semua supaya dapat sebarkan bagi membantu meringankan beban Norma dan keluarga.

Blogger We Care



NOTACIKGADIS: Aku galakkan semua meletakkan banner tersebut di blog masing-masing.

10 comments:

  1. goood job kak GK..insyaALLAH..saya akan letak banner tu dekat blog saya...:)

    ReplyDelete
  2. nk copy ur entire entry into my blog boleh kan?

    ReplyDelete
  3. insyaallah saya akan sebarkan ttg nie..

    ReplyDelete
  4. insyaallah nanti aku buat entry
    ingatkan aku

    ReplyDelete
  5. sedih sgt,harap Allah lindunginy :(

    ReplyDelete
  6. jom! pakat2 kita guna kuasa blogger utk hulurkan tgn ringankan beban..

    ReplyDelete
  7. http://wavewsa.blogspot.com/2011/07/we-care-harap-semua-blogger-dapat.html

    ReplyDelete
  8. mari kita banyak2 berdoa untuk kak Norma insyallah dengan doa2 semua blogger kesihatan kak norma akan pulih seperti sediakala http://cselalu.blogspot.com/2011/07/we-care-harap-semua-blogger-dapat.html

    ReplyDelete
  9. membanti setakat termampu.. :)

    http://noraamila.blogspot.com/2011/07/we-care-harap-semua-blogger-dapat.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi