Friday, August 5, 2011

AKHIRNYA MERASA JUGA VCO



Baru je tulis pasal aku nak try VCO. Aku ada simpan nombor Puan Aini merangkap pengarah pemasaran Catalyst tu, terus dia bagi penerangan pasal VCO ni dan bagi contact number Kak Yati pengedar yang berada di Alor Star. Tapi aku tak contact lagi sebab tertidur tengahari tadi huhu...






Dalam pukul 3 lebih macam tu kak yati call gtau kata Puan Aini bagi number aku. So apa lagi terus keluar amik VCO Softgel kat Kak Yati. Dia plak keja kat Maybank Alor Star ja. Dan hasilnya aku baru je makan VCO ni tadi.


Hari ni baru hari pertama aku makan. Belum tahu lagi apa perubahan yang akan aku alami. Ye la 1st day kot. Tapi risau juga, lain orang, lain perubahan yang depa alami. Harap-harap akan ada perubahan yang positif la. Jangan tak ada perubahan langsung sudah hahaha... =P






So nak tau hasilnya kena la tunggu lagi sebulan. Tempoh percubaan ni hehe... Kalo ada sapa-sapa yang nak berkongsi pengalaman pasal VCO ni silakan la yer.



9 comments:

  1. selalu testimoni org suma positvie je...hihi ^_^

    ReplyDelete
  2. hope hasilnya baik.. insya Allah.. ^^

    ReplyDelete
  3. Salam kak, saya nak menjemput awak ke segmen sya iaitu Segmen : Promosi blog Secara Percuma.....Saya nak cari otai-otai blogger untuk blogger baru dan blogger yang boleh di katakan popular.....Kalau sudi, kunjung lah di

    http://cayob.blogspot.com/2011/08/segmen-c-ayob-promosi-blog-secara.html

    Insy Allah, sedikit sebanyak dengan ada blogger kak dapat mengeratkan antara blogger baru dan lama, dan tunjuk ajar dari blogger otai.

    ReplyDelete
  4. best ke vco?
    dgr ramai makan nak bagi cantik luar n dalaman ea?
    nnty kalo dah nmpak perubahan dia, share2 la ngn kite ea :))

    ReplyDelete
  5. macam teringin jugak sebenarnya.huhu.
    nanti dah cukup sebulan, cik GKSB jangan lupa share testimoni ye =)

    ReplyDelete
  6. nk num phone stokis alor star tu,,he2

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi