Tuesday, August 16, 2011

BILA DAH BERJUMPA, KALO TAK KECOH BUKAN KBU LA NAMANYA




Tibalah masanya aku nak update pasal Majlis Berbuka di Kuala Perlis baru-baru ni. Kalo sebelum ni entry ada gambar ja so kali ni siap dengan captions lagi. Tapi jangan dok espek la aku susun pic ikut kejadian yang berlaku, ai tak berapa rajin la yuuu....Hihihi


Ok la dipendekkan cerita kami sampai sana kul 4.45 walaupun janji dengan pihak belia pukul 4.3o walaupun awalnya janji nak jumpa pukul 4. Tapi disebabkan ada beberapa masalah ditambah lagi dengan hujan lebat+kesesakan tiba la pukul 4.45.




AJK KBU sedang berbincang dengan wakil belia mengenai majlis Kembara Ramadhan tu nanti. Nampak macam serius ja. Padahal......





Suka pic ni =P Suka tang mana??? Kui3....







Syakira dok tengok perut pakcu ker?? Muahahahahaha...... kantoi =P







Ishak sampai terjegil biji mata. Apa la yang dia terkejut sampai macam tu sekali keh3...







7 gadis ayu bersama jejaka kayu eh???





Muka kekenyangan tengok pinggan dah la bersusun....Muka paling kenyang boleh dilihat pada Pakcu sofi (kanan sekali)







Sila jangan tiru aksi ini, sungguh tidak sopan sekali. So memang terbukti budak baju pepel tersebut mempunyai Nafsu Tomyam muahahaha......Budak baju biru tu makan sambil menjilat jari =P





Terbaikkk... Boboi boy




Gambar terbaik pada hari itu yang berjaya diambil jatuh kepada

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







Ok tamat cerita.

Dan ini pic terbaru GKSB yang makin.....................




Pic suma dicilok dari Pakcu, Munet dan Nora.



Nak tau cerita lagi??

Meh tengok entry

Encik Hyde Part 1 dan Part 2



15 comments:

  1. yang jauh didekatkan.
    yang dekat dirapatkan.
    :)

    ReplyDelete
  2. arrrggghhhh kenapa gambar tue terpilih yang terbaik.., ooowwhh ,malunya...

    ReplyDelete
  3. terbaik Gk..
    bila pulak nk wat event di perak nie.?

    ReplyDelete
  4. okeh jeles! =p
    gambaq last tu.. senyum mau manehhh..lalala

    ReplyDelete
  5. makin cumel kaaah cik GK? hihihi ^_^
    jeles tengok ampa. cik GK, nnti time raya buat lagi tau :D suka tengok pakcu sofi kekenyangan.. hahaha ;D

    ReplyDelete
  6. Steady! sangat best ah time tu. ;)

    ReplyDelete
  7. GK yg makin GEMMMM.......KKKKKKK!!!
    HAHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  8. kenapa gambar no 3 tue tersenarai... grrrrrr :p

    ReplyDelete
  9. majuuuuuuuuuuuuuuuuuk...xde link entry kakakecik

    hahahahahh
    ehem ehem awat tatau suka gambar tu hat mana 1 erk

    ReplyDelete
  10. gksb suka kaler pepel ehh..ehhe,
    selalu nmpak gksb pakai kaler pepel..
    comellll:)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi