Monday, August 15, 2011

KEMBARA RAMADHAN: MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA ANAK YATIM DAN WARGA EMAS


PERHATIAN!


Dengar sini wahai orang kampung. Group Kami Blogger Utagha akan mengadakan majlis berbuka puasa bersama anak yatim dan warga emas pada 20 Ogos 2011 ini.

Segala maklumat lanjut boleh tengok pada banner berikut.




Majlis ini adalah dengan kerjasama Persatuan Belia AZAMUDA (MAYC) Kg Padang Melangit, Perlis bersama KBU. Pada 13 Ogos 2011, pihak Admin dan AJK KBU telah meeting bersama dengan pihak belia mengenai majlis ini.

Dikatakan juga, Menteri Besar Perlis juga akan turut serta pada majlis berbuka puasa ini. Oleh bagi yang ingin turut serta boleh la sertai majlis berbuka puasa yang akan diadakan.

Pihak KBU juga telah membuat kutipan daripada ahli-ahlinya serta mencari penaja untuk memberikan sumbangan kepada warga emas dan anak yatim.

Alhamdulillah setakat ini, kami telah menerima sumbangan daripada beberapa pihak. Jadi kepada blogger-blogger lain yang mungkin ingin juga memberi sumbangan boleh bank-in kan kepada Bendahari KBU minimum RM 10.


Nur Syakira Yaakub
CIMB: 08240004875529

Tarikh Akhir Bayaran: 17 Ogos 2011



Diharapkan dengan sumbangan yang diterima ini dapat meringankan beban golongan yang memerlukan terutamanya pada bulan yang mulia ini.

Terima kasih kami ucapkan kepada semua yang sudi memberikan sumbangan hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa ampa semua.

Untuk sebarang maklumat boleh contact

Admin KBU:

GKSB- 019-4446535
Pakcu sofi- 0194406353
Adish Shida- 014-7577561




NOTACIKGADIS: Walaupun bukan ahli KBU atau bukan berasal dari negeri tersebut, anda turut boleh memberi sumbangan. Yang penting niat anda =)

9 comments:

  1. nak sangat join!tapi cheqwa xbalik lagi laaah time ni..jeles lagi sekali ..jeles..hehe

    ReplyDelete
  2. salam,
    alangkah bestnya kalau dekat. memang abg eq akan join...inyaallah abg eq akan usahakan ok...

    ReplyDelete
  3. baru nak tanya camne nak derma sikit..sebab tak mampu nak pergi join..jauh kot..takde transport pulak..takpe la..cuma dapat hulurkan sedikit sumbangan je..

    ReplyDelete
  4. bagus!!!! sambil beramah mesra sambil beramal...

    ReplyDelete
  5. hye sye cik bendahari... hahahahaha :p

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya ! Go go Cik GKSB yang pemes. :)

    ReplyDelete
  7. da lame teringin nak tabur peluh barang setitik dua kat rumah anak anak yatim or kebajikan macam ni..

    but,,currently in shah alam maa..haiyaa..

    come and read story about shamin and zarul bajet handsome..

    hope u will like it..feel free to leave ur comment :)

    http://sebuahlagicerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ya ALLAH bestnye! pernah pegi rumah orang orang tua tu time sekolah rendah je, ada aktiviti kemasyarakatan ape entah.


    selamat menyumbang buat sume orang!

    ReplyDelete
  9. teringinnya nak join... tapi 27hb baru balik kg =(

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi