Friday, August 12, 2011

KUALA PERLIS TUNGGU AKU.........




Tajuk mesti nak geli-geli kan? Hahaha...

Esok (13 Ogos 2011) akan ke Perlis. Ada baca kan pasal entry Sticky Post ni??

Sebelum berbuka puasa tu kami akan meeting dengan pihak Belia dulu pasal Majlis Berbuka Puasa bersama anak yatim dan juga warga tua yang dijadualkan berlangsung pada 20hb ni.

Lepas tu baru ke Kuala Perlis nak berbuka puasa bersama bloggers Perlis di sana. Nampaknya ramai bloggers yang belum aku pernah jumpa akan join juga. Terujanya kih3.....




Jom lepak di kola perlis...



Kalau ada yang nak join buka posa esok, jangan lupa contact aku yer.

Jumpa ampa di sana



4 comments:

  1. huaaa....sedih2,nak join xmampu...dok kat perantauan nih :'(

    ReplyDelete
  2. wah best nyeeee, semoga selamat perjalanan :)

    ReplyDelete
  3. wah...best2..baru sekali sampai kuala perlis..:-)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi