Saturday, August 13, 2011

MAJLIS BERBUKA PUASA DI PERLIS



ENTRY STICKY POST!

ENTRY TERBARU DI BAWAH ENTRY INI



Khas untuk bloggers yang berada di Perlis atau kawasan yang berdekatan dengannya satu majlis berbuka puasa akan diadakan di Perlis. Segala maklumat seperti tertera pada Banner





Tapi ampa jangan kompius dengan majlis berbuka puasa yang aku bagitau dalam ENTRY NI. Sebenarnya kebetulan kami akan ke Perlis berjumpa dengan pihak belia nak bincang pasal Majlis berbuka puasa bersama anak-anak yatim tu, alang-alang kami dah ada kat sana apa kata kita pakat jumpa dan berbuka puasa sekali.


Pasal bayaran pula, itu hanya anggaran sahaja. Tertakluk kepada perubahan. Cara bayaran, tak payah nak bank-in apa, kita settle kat sana lepas makan orait?? So sapa-sapa yang nak join dipersilakan.


Cuma aku nak ampa comfirm kan kedatangan ampa supaya senang kami nak buat tempahan. Konsep kita kali ni adalah santai. Berbuka puasa sambil kenal-kenal antara satu sama lain. Tak payah la nak segan-segan ok??


Kalo ada apa-apa hal sila hubungi di nombor yang tertera. Mungkin akan di reply lewat sikit sekiranya aku tengah kerja. So jumpa ampa di sana. =)



NOTACIKGADIS: Sila sebarkan pasal ni yer =)



18 comments:

  1. mampu baca je,alangkah seronoknya kalau dapat berbuka sesama T_T



    selamat berbuka posa cik gk

    ReplyDelete
  2. selamat berbuka puasa beramai-ramai ye...msti best..kalo le study lg kat sana..msti leh join..

    ReplyDelete
  3. cm best jer..sape2 boleh join eh???

    ReplyDelete
  4. nk join tp baru blk kedah sobsob,,mst kena buka kat umah,,uwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. insyAllah.. lau aida dapat p,aida gitau kat cik GKSB. :)

    ReplyDelete
  6. alah,cheqwa xdapat pegi sekali,xbalik :(..sob sob ..ngee.kim salam suma yang pegi naaa cik GK ^_^

    ReplyDelete
  7. wah bestnyer..tp jauh laa nk p..raya baru balik:)

    yg 27hb takde ke??hehe sis balik sana 26hb ...nanti:)

    ReplyDelete
  8. alahhhhh~ dekat sgt dgn rumah sy !!!! huhuhuhu
    tp sayangnya xleh jion sangat2, sbb dok negeri smbilan. ;(

    cik GKSB : JOM LAA BUAT OPEN HOUSE PULAK PAS NEH. KAT PERLIS @ KEDAH, KONPOM JOIN. ;D

    ReplyDelete
  9. selamat berbuka! enjoy your food. jgn makan banyak2.. nnt nak terawih pulak!

    ReplyDelete
  10. macam best~macam nak join gak..bole kenal2 suma;)))

    ReplyDelete
  11. dukacita dimaklumkan, saya kini di SP..waaa..asal GK mai perlis ja, msti tak leh jumpa..huhu

    ReplyDelete
  12. dah terlmbat.. T.T hrp dpt join yg akn dtg... =)

    ReplyDelete
  13. wah bestnya,
    jeles okeh,
    hihihihi...

    selamat berbuka reramai ok:)

    ReplyDelete
  14. waaaa...bestnya...dekat sgt dengan umh dayah ....tapi xbalik perlis minggu ni ,,,huhu ,,,,sedih2.....hope enjoy :)

    ReplyDelete
  15. selamat berkenal kenalan dan berbuka semua.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. mahu join jugak tapi tadak kesempatan nk p sana.. huhuhuhu

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi