Sunday, August 7, 2011

MAJLIS BERBUKA PUASA~NAK SERTAI TAK??





Sekali lagi group Kami Blogger Utagha akan mengadakan aktiviti terbaru sempena bulan Ramadhan ni. Antara aktiviti yang dirancang adalah Majlis Berbuka Puasa bersama anak yatim dan warga emas yang akan diadakan di Perlis.


Majlis berbuka puasa ini adalah dengan kerjasama Belia negeri Perlis. Tapi buat masa ini aku tak boleh bagi detail pasal majlis ini. Tapi tarikh telah ditetapkan iaitu pada 20 Ogos 2011. Berkemungkinan dalam minggu ni AJK KBU akan turun ke Perlis untuk berbincang dengan pihak belia pasal majlis ni.


Jadi pada blogger yang nak join sila bagitau GKSB yer. Untuk maklumat lebih lanjut GKSB akan update pasal ni lepas berbincang dengan pihak Belia. Tapi Group KBU dah mula mengumpulkan sumbangan iaitu minimum RM 10 setiap seorang. Pada yang tak dapat p pon, sumbangan adalah dialu-alukan.


Pasti ada yang akan berkata, aku bukan group KBU so malas la nak amik tahu pasal ni. Sebenarnya kami hanya sebagai penganjur bersama pihak Belia, jadi kepada blogger-blogger yang ingin join majlis ni atau pon memberi sumbangan boleh bagitau GKSB. Lagipun untuk membuat kebaikan tak perlu nak berkira sangat pasal tu ye dak?


GKSB akan buat entry rasmi pasal ni lepas meeting dengan pihak Belia.



8 comments:

  1. hmm...tak dapat p lagi...huhu... ahad kja..bot balik langkawi mana da malam..sob sob..

    ReplyDelete
  2. salam,
    abg eq mmg tak dapat pergi. tapi abg eq nak buat sumbangan ikhlas. nnt PM abg eq kat FB ok.

    ReplyDelete
  3. nanti kita update entry kembara ramadhan tue erk..

    ReplyDelete
  4. CIK PEPEL BALIK BOT PALING AWAL ARI AHAD TU HEHHEE

    ReplyDelete
  5. so, kalau yg xjoin KBU boleh join ke?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi