Friday, August 5, 2011

NAK TRY VCO LA PULAK


Tetiba hari ni aku terlebih rajin dok Google pasal VCO ni. Bila baca testimoni memang membuatkan aku tertarik. Yela dah berapa ramai orang dah try VCO dan hasilnya boleh tahan juga.






Sekarang ni aku tengah cari kat mana boleh dapatkan VCO sekitar Alor Star ni. Nak p beli sendiri senang, tak payah nak bayar lebih-lebih untuk harga postage. By hand ja sudah hehe... Memang dah lama nak try tapi al-maklum la sebelum ni belum ada duit lagi.


Harga plak ada yang aku tengok jual RM 37 tapi postage RM 6, ada yang jual RM 39.90 iaitu harga biasa, so sekarang ni tengah buat pemilihan yang bijak. (Bijak ke? ke kedekut?) wakaka.. Tak ada maknanya nak kedekut cuma kalo boleh nak la buat pilihan yang bijak ye dak? Tapi kalo ada sapa-sapa yang ada nombor pengedar untuk VCO di sekitar Alor Star boleh la bagi eyh?


Lepas ni bila dah dapat boleh la nak mencuba guna VCO ni pulak. Memang dah lama aku teringin nak guna cuma tengah tunggu rezeki lebih jer. So target untuk VCO dah lepas, lepas ni ada benda lagi yang aku teringin nak beli. Kena keja keras sikit la pasni. Cari duit raya lagi, konvo lagi.


Walid aku pon ada cakap raya ni untuk bahagian aku dah lepas sebab aku dah kerja. Tinggal adik aku yang lagi 5 orang tu untuk belanja raya ni. Tapi aku risau gak, aku ni jenis tak suka shopping, tapi bila sekali shopping, habis banyak juga tu kui3....


Harap-harap apa yang aku impikan semua tercapai insyallah.


10 comments:

  1. haiy .
    owner belog.
    einaz here ;D
    SELAMAT MENJALANI PUASA YANG KELIMA .

    ReplyDelete
  2. betul!VCO memang bagus! tapi cek xguna lagi pon..hehe ^_^
    mesti cik GK berseri nanti di pagi raya :D

    ReplyDelete
  3. @einaz: hye thanks dear..


    @cheqwa: hahaha amboi dia..baru rncng nk guna belum guna lg ni..kih3

    ReplyDelete
  4. VCo memang bagus..
    dah lama akak amalkan..
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. try la produk CNI..hee


    *sama dgn ip siapa..kekadang berukband ip sama

    ReplyDelete
  6. ada kontest tau pasal vco ni..
    cer join...
    untung2 dapat vco free..:p

    ReplyDelete
  7. yunk,
    kalau nak beli by hand,
    pergi kat Shahab Perdana,
    ada member akak jual Vco nie,
    akak pernah mkn,
    mmg berkesan...

    hihihihi

    ReplyDelete
  8. sy pon baru je start guna vco semalam..tertarik betul tengok testimonial dorang kan..hehe

    jom kite try k..hehe

    ReplyDelete
  9. pernah dengar gak pasal vco ni.
    tapi cam mahal.
    wuwuuuu :P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi