Wednesday, August 10, 2011

JANGAN DOK WORDLESS WEDNESDAY LA SANGAT!!




Kononnya nak buat entry Wordless Wednesday tapi tak jadi plak sebab bila fikir balik nanti maklumat tak sampai kui3...

Sekarang ni ada 269 yang request untuk join KBU tapi tak dapat aku nak aproved sebab tak menepati syarat-syarat yang diperlukan iaitu syarat paling mudah sekali-BUAT ENTRY.

Kalo nak tau lebih lanjut pasal ni ampa p ke SINI



12 comments:

  1. Depa x layan ka bila gk antaq msg? Mls nak buat kot...hehehe

    ReplyDelete
  2. mak aaaai...banyak nyeee.cepat2 lah depa ni buat entry...meriah sikit nnti :)

    ReplyDelete
  3. kot depa tak tau kena buat n3 dulu ka.....tu yg buat xtau ja tu kn....

    ReplyDelete
  4. cik gk rasa depa cemuih dak nk join kbu ?

    ReplyDelete
  5. akak pun ada request..guna nama yang sama cuma akaun je lain..kena buat entry lagi ke??

    ReplyDelete
  6. @roroi : wallahualam...tapi ada yg buat lepas anta msg tu..maybe ada yg xtau kena buat entry



    @cheqwa: hehe tu la pasal...rugi2 sp yg xbuat


    @adrina: yesszaa anda adalah ahli =)


    @Jasmin: GK dh anta msg gtau pasal tu


    @diana: akak guna nama apa? nanti akak gtau yg mana 1...sng nk aproved

    ReplyDelete
  7. tulih dah...awat x approve lg?
    http://dinding-itu.blogspot.com/2011/04/kami-blogger-utagha.html

    ReplyDelete
  8. @adish shida: cool jer =)


    @dindingkosong: dah tak tau yg mn mcm mn nk aproved?

    ReplyDelete
  9. pehhhhh!ramai gila lah cik gk

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi