Sunday, September 4, 2011

BERAYA DI DEPAN TOILET PON JADI LAH (^_^)




Perghhhhh........


Eh Assalamualaikum semua.... Lama gilosss kot aku tak update blog. Kerja punya pasal sampai terabai blog. Meh tolong aku cuci sawang kat blog ni. Rindu weh rindu. Rindu nak menulis macam dulu.


Dulu idea mencurah-curah ke ladang gandum tapi sekarang ni, gandum pon tak nampak rupa, dok ada tepung gandum ja... Ok tak lawak, sekian!


Disebabkan raya kedua kena kerja sampai la sekarang memang banyak terlepas peluang nak beraya dengan kawan-kawan. Syok ja depa ada pic raya tapi aku memang tak ada pic raya. Ngan family pon tak ada.


Memang tahun ni tak merasa raya langsung. Puasa sebulan pon tak terasa sebab sibuk sangat bekerja. Gila kerja ka aku ni?? Maybe la nak cari duit untuk konvo punya pasal. 23.9 ni aku konvo. Mau tak mau memang kena kerja keras la apatah lagi gaji dibayar ikut jam. Kalo kerja lebih jam, duit pon dapat lebih.


Hari ni masuk keja kul 10 pagi abeh pukul 9 malam. Tak sempat makan pon. Kerja terus menerus, customer plak ramai memang tak dapat la nk makan2 ni. Tapi sekali makan hamik hang banyak kot sebab tu aku makin montel sekarang ni kui3....


Bila dengan ahli keluarga KBU beraya bersama-sama memang alahai jelesnya. Tapi komitmen keja, mau tak mau kena berkorban sket rasa hati tu.


Tapi yang paling buat aku terharu sekali Kak Shida, Wani, Anith Shasha dan Anith Abil sanggup mai kat tempat keja aku kononnya nak buat surprise, tapi memang suprised sungguh la boleh plak terserempak dalam toilet hahaha...


Sory pada semua sebab tak sempat nak sembang lama. Time tu keluar sat ja sebab nak p toilet. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi mai.


Yala dok tengok aku hari-hari dok merungut kat FB tak boleh nak p beraya mana-mana sekali depa mai jumpa aku. Dapat jumpa sat pon jadi la terubat juga hati aku ni. Terharu kot =,)


Jumpa depan toilet, beraya depan toilet dengan aku pakai baju kerja belemoihnya aku masa tu. Malu kot. Depa siap pakai baju raya lagi.


Sempat juga amik gambar kenangan dengan depa. Sekeping pon jadi la kan?


Dari kiri: si Anith shasha, GKSB, adish shida, Anith abil dan Wani yang amik gambar



Aku tak tau la ada ka orang baca aku membebel panjang-panjang dalam entry aku ni ka tak tapi tak kisah la at least lepas rindu nak menulis macam dulu.


Pada kak shida dan semua sekali tq sangat-sangat sudi mai jumpa GK. Time tu rasa nak menitik ayaq mata dah, tapi cover baik punya hihihi...


Apa yang penting Senyum Mau Maneh =D


2 comments:

  1. alahai, kesiannya. takpe, gigih3! usaha keras insyaAllah hasilnya lumayan..

    selamat berkonvo sis

    ReplyDelete
  2. x abis2 nk teriak!!! hihihi .. slamat hari raya GK... =)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi