Monday, September 12, 2011

MENYAMPAH TENGOK DIRI SENDIRI




Assalamualaikum...

Pergh....lama juga aku tak update blog aku ni. Komitmen pada keja mengatasi segala-galanya. Banyak perbezaan dan perubahan yang berlaku pada aku ni terutamanya dari segi fizikal la.


Nak tau apa yang berlaku? Ni gambar terbaru aku masa hari raya ritu.




Pipi aku dah makin bambam dah. Tak boleh nak diselamatkan. Aku pon tak tau la sama ada boleh kurangkan berat badan ke tak. Gemok! Mood nak bergambar pon dah tak ghairah macam dulu, pantang jumpa kamera mesti nak bergambar.


Sekarang ni asal amik gambar je lepas tu mesti delete. Rasa menyampah plak tengok budak gemok dalam kamera. Sebab tu la pic raya tahun ni tak ada. Aku rasa pic kat atas ni la satu-satunya pic raya aku.


Dah la nak konvo, siap beli baju kebaya lagi nak pakai konvo nanti. Buatnya tak muat, padan muka aku haha... Kes...kes...


23hb ni aku konvo, alhamdulillah aku lulus dengan jayanya. Sekarang ni nak ampa semua doakan aku bagi cepat dapat keja tetap dah la. Orait?? Jumpa lagi nanti...

Tata...

Senyum Mau Maneh =D



14 comments:

  1. mai kasi onie kalau tak muat,hehehehe..dah jangan p open house :P

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya..
    alin pun sama dah lama x update~ huhu
    btw.. awal bulan depan alin ada kursus kat alor star..
    kalau free, boleh ar jumpe yer? huhu

    ReplyDelete
  3. kena gigih berusaha nih! sama la ngan kami. bila dah gemok ni rasa malas dah nak posing tangkap gambo. sob sob sob..~

    ReplyDelete
  4. ala.. tamo la cakap camtu.. tak baik aa..

    ReplyDelete
  5. sama la kite..masuk je syawal terus makin tembam.he3

    ReplyDelete
  6. alaaa. jgnla down centuu. xbahekkk. trima seadanya. pahtu an, pasni bole ikhtiar cena nk maintain balik. dh keja nt sebok mnjang insyaAllahh bole selim melim. hikhikhik


    congrates n wish u gud luck utk keja nt! aminnnn

    ReplyDelete
  7. okay ape tembam. jangan cam kat somalia. tulang je. :)

    ReplyDelete
  8. semoga cepat2 dapat kerja dan cepat2 kurus..
    heheheh

    ReplyDelete
  9. ok lah tu..kalo kurus sgt pun bkn cun heee :)

    ReplyDelete
  10. hahahaha..serius mmg tem***...sory nohhh...amalkan diet sihat..tp apakan daya..tgk hg mkn ari tu..punah diet kalu cam tu..hikhikhik...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi