Tuesday, October 18, 2011

GADIS STREAMIX YANG SEKSI & SEKSA



Apa perasaan ampa sebagai seorang perempuan lihat seorang perempuan berbadan agak besar, free hair, pakai baju ketat atas punggung, duduk, sampil nampak belahan punggungnya di food court. Hampir setengah punggung kita boleh tengok. Yang tengah makan mesti hilang selera.


Aku sebagai perempuan rasa sangat malu! Macam nak p tegur budak tu. Tapi masa tu tak ada orang jaga kedai. Kalo tak dah lama aku keluar p tegur. Tiba-tiba ada sorang abang yang tegur suruh dia duduk elok-elok sikit sebab nampak habis belahan belakang.


Apa yang dia buat?? Tergelak sambil betulkan duduk. Tapi masih nampak belahan punggung dia tu. Tak ada perasaan malu ker??? Lelaki plak tu yang tegur.


Budak cina sebelah kedai aku yang turut lihat aksi tersebut cakap "Sepatutnya melayu tak boleh pakai macam tu kan??"



**bunyi cengkerik**







15 comments:

  1. cuci mata jaa..
    free show maa..
    mereka tak malu la sebab tu mereka suka pakai lagu tu.

    ReplyDelete
  2. erk malunye
    ak penah kat situasi cmni kat cafe kolej aku..dahla bertudung tapi nampak tuttt..malu nak g tegur weh

    ReplyDelete
  3. eeeeeeee selalu gak nampak cam tu..yg tgk pon malu tp yg buat x malu..

    ReplyDelete
  4. bagitau kat cina tu...
    dia melayu saja..
    islam belum pasti lagi..
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. bagitau kat cina tu...
    dia melayu saja..
    islam belum pasti lagi..
    hehehehe

    ReplyDelete
  6. gulppp....tercekik tertelan ayaq liuq....:-|

    ReplyDelete
  7. bila gadis x cun, perasan cun. gini la. salah satu nak attract org dgn menampakkan ..... . hurm.. cantik dlm sudah, pasti semua org akan terasa aura itu :)

    ReplyDelete
  8. penah alami situasi yg sma. rasa nk p tgoq tp xtau nk approach mcm mn. and org tu plak wanita muslim. malu plak bila my adik yg tgk.

    ReplyDelete
  9. erk? laki tegur pun boleh gelak2 lagi tanpa rasa malu? memang dah takde malu dalam diri gamaknye budak ni..hmmm..

    ReplyDelete
  10. cis! siap bleh gelak2 bila ditegur.. mcm perkara biasa pulak..

    dan sgt memalukan bila cina ckp camtu..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi