Sunday, November 6, 2011

SEMUANYA BERCAMPUR-ADUK~SALAM AIDIL ADHA


Assalamualaikum.....


Perghhh terbaik dari ladang. Sibuk memanjang mengalahkan PM. Sekarang ni aku gila kerja. Buat part time sampai 2 kedai. Nak cari duit punya pasal. Bila dah ada duit habis macam tu gak. Ada saja nak kena bayar huhuhu...


Aku tengah cari rumah sewa sebenarnya. Area Gombak, Kampung baru, Dato Keramat, Wangsa Maju atau kawasan sekitar dekat dengan Hostel UTM Jalan Semarak. Tapi kebanyakan orang gtau suruh cari je dalam mudah.com sampaikan aku menyampah dengar. Kalo semudah tu tak payah la aku minta orang tolong cari rumah.


Kalo ampa boleh tolong carikan gtau eyh. Nak cari rumah sebab kami nak duduk 3 atau 4 orang 1 rumah. Bajet dalam 650 ke bawah.


Tapi surat dari HQ belum keluar lagi, masalah-problem juga tu. Satgi 2 hari nak kena lapor diri baru nak call yang kita ni terkial-kial nak kena p sana.


Sekarang ni masih berfikir mampukah aku kerja di KL menghadapi cinta jarak jauh???






Salam Aidil Adha

=)





9 comments:

  1. SALAM,
    SELAMAT MEMULAKAN TUGAS DAN SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

    ReplyDelete
  2. try g area flat pantai dalam tu..ke jauh dengan tempat kerja ek??huhu

    ReplyDelete
  3. dlm mudah.my kena update slalu...
    try cri area lmbh keramat,AU3..ad flat c2...

    ReplyDelete
  4. salam aidiladha..:D

    psss : jom join my GA! dpt ole2 CAMERON tau!:p

    ReplyDelete
  5. gud luck ye cari uma tu...
    cinta jarak jauh??
    boleyh punye...

    ReplyDelete
  6. insyaAllah boleh...

    kami pown jauh gak, doa bebanyak ok.. =)

    ReplyDelete
  7. ala. boleh ja. hati tu yang kena jaga. dok p la kat bulan pn. tadak masalah aihh

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi