Friday, December 9, 2011

KU MERINDU....



Dah seminggu aku start keja di KL. Dalam seminggu ni rasa macam dah sebulan dah duduk sini. Adik aku si puteri tu sampai teresak-esak menangis sebab rindukan aku. Masa aku baru duduk di KL n call dia menangis dia sampaikan dengan aku sekali menangis sama.


Tak sanggup dengar budak yang baru berusia 4 tahun menangis teresak-esak hanya sebab rindukan kakak dia. Kalo nak p mana-mana aku selalu bawa dia, keluar dating pon bawa dia huhu.. Bila dah lama sangat duduk dengan aku sekali berenggang sampai jadi macam ni.


Tapi aku tak ada la menangis macam ni sebab rindu kat TTM huhu..Setakat ok lagi nak mengharungi cinta jarak jauh. Pengalaman baru bagi aku =P



Rindu adik bucuk kakak ni



Setakat ni kerja di agensi antidadah ni ok la, satu cabaran untuk aku bila bekerja dalam bidang ini. Cuma mengharapkan tak ada masalah yang tidak diingini berlaku. Harap ampa semua mendoakan yang terbaik untuk aku.



NOTACIKGADIS: Kalo nak bertukar link di senarai blog masing2 bagitau eyh??


11 comments:

  1. smoga cik gk tabah hadapi segala cabaran yg mendatang.. takpa time cuti nanti boleh lepas rindu puas2.. hehe..

    ReplyDelete
  2. kalau berjauhan nih, paling payah bila ada dak kecik salu menangis tuk kita...huhu

    ps: camnolah I nak keje tahun dpn nih, anak baru masuk 3 tahun ja kut..kang melalak, tak enak diri nak keje nanti..asyik teringatkan buah ati kat umah..

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    SELAMAT BERTUGAS DI TEMPAT BARU

    ReplyDelete
  4. alololo. comel nya menangis sebab rindu akak. hehehe.

    dia sebaya dengan anak buah sulung saya. hehe

    ReplyDelete
  5. alahai kesiannyerr..huu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/12/indahnya-cintakukerna-kamu.html

    ReplyDelete
  6. ala cianye si adik terpaksa manahan rindu pada kakak..

    mujur jugak kg halaman sya dekat, boleh jugak sll balik...:D

    ReplyDelete
  7. Awak perantau, sy pun perantau... sama-samalah kite mengutip pengalaman ditmpt org ;) Jom tukar2 link leh kenal2...visit me back to inform k...

    ReplyDelete
  8. kami doakan.. amin2...

    cinta jarak jauh tue best tau :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi