Thursday, December 1, 2011

TAK SUKA DIPERSALAHKAN


Assalamualaikum...

Nak minta tolong ampa ni bleh dak??

Ada sorang blogger ni bagitau yang dia asyik dapat komen kat email dia dari blog aku.

Macam mana nak selesaikan??

Dia minta tolong aku padahal aku tak tahu pon kenapa jadi macamtu.

So kalo boleh tolong jelaskan pada aku supaya senang aku jelaskan pada dia kenapa dia asyik dapat komen dari blog aku ke email dia.

Aku tak mau dipersalahkan padahal aku tak tahu kenapa.



6 comments:

  1. uitttt...nape gtu ek??mcm pelik je..huhu

    ReplyDelete
  2. ni ada masalah line nih..sb tuk jadik cenggitu..akak pon pnh kena..

    ReplyDelete
  3. rasanya dia ada ter'subscribe' email dari blog GKSB ni. kena suruh dia tengok setting komen dia rasanya . wallahualam

    ReplyDelete
  4. a'ah.. setuju pendapat a kl citizen.. rasanya macam tu la.. try suro dia check balik setting komen tu.. hehe..

    ReplyDelete
  5. dia ada mintak follow-up by email kot...

    ReplyDelete
  6. aku punya komen pun sama macam a kl citizen

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi