Tuesday, January 31, 2012

GENAP SETAHUN SAYANGKU







Alhamdulillah genap setahun group Kami Blogger Utagha ditubuhkan
Selamat Hari Lahir KBU

Di KBU kami kenal orang yang langsung tak pernah kami jumpa tetapi menjadi kawan baik yang paling owesem...

Di KBU juga ada yang bertemu jodoh sehingga mengikat tali pertunangan

Di KBU juga merubah seseorang dari yang pasif menjadi aktif

Di KBU juga kita saling berkongsi kesedihan bersama

Saling menasihati antara satu sama lain

Pertemuan demi pertemuan

Walaupun kini masing-masing terpisah jauh, sibuk dengan urusan masing-masing

Tetapi kenangan itu tetap bersemadi dalam hati

Kerana apa??

Kerana

We Are Family

I LOVE KBU

Happy Birthday KBU






Kepada Geng KBU Jom wat entry dan kongsikan Link Entry ampa disini kerana kita semua ingin berkongsi pengalaman dari perspektif masing-masing.

Entry terbaik GK akan kongsikan di blog GK

=)



13 comments:

  1. ow yeahh.. memalu aih nak wat entry.
    #PEMALU

    ReplyDelete
  2. lebyuhh all ! XD

    insyaallah sempat t kami buat entri okeng :D muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh KBu !

    ReplyDelete
  3. sumpah sedih tengok gambar atas tue.. satu event yang tak dapat join.. huwaaaa....

    ReplyDelete
  4. terima kasih menjadi sebahagian keluarga kira... :)

    nah!! http://kierasakura.blogspot.com/2012/01/selamat-hari-lahir-sayang.html

    ReplyDelete
  5. epi besday KBU..mesti founder die rasa paling happy sebab KBU sangat hidup dan keluarga KBU sentiasa bersatu hati..^_^

    ReplyDelete
  6. time kaseh cik GK sbb tubuhkn group nie
    dr sini cik AngguR dapat kenal ramai kwn..walaupon tak pernah jmpa lagi t bila sembang2 dlm chat ka wall ka terasa dekat sgt2...terasa mcm rapat sgt2 ...time kaseh cik GK sbb tubuhkn gorup yg sangat2 DE BOMB !!!!

    ReplyDelete
  7. nah cik gk :P

    http://letopkeypad.blogspot.com/2012/01/selamat-ulangtahun.html

    ReplyDelete
  8. Wahh utara pun ade buat club.. Selatan Ada ke?? Ni yg jeles ni..hehe..congrats ye..

    ReplyDelete
  9. wahh.. seronoknye sesekali berkumpul... =)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi