Tuesday, January 17, 2012

TEMPAHAN BAJU GROUP KAMI BLOGGER UTAGHA


Macam-macam group kan yang ada sekarang ni kat facebook. Antara salah satu group yang menjadi kesayangan aku adalah group "Kami Blogger Utagha". Mestilah group ni yang aku paling sayang sebab aku founder dia ehehehe....

Tapi bukan mudah nak join group ni. Ada syarat-syarat yang perlu anda patuhi. Kalo nak tahu KLIK SINI. Lagi tak penuhi syarat lagi tu tak diterima sebagai ahli.

Boleh kata dah banyak event yang kami buat dari mini gathering hinggalah first gathering KBU yang berjaya mengumpulkan seramai lebih 50 orang dimana kami turut menjemput anak yatim untuk turut sama menjayakan gathering ni.


1st Gathering KBU di tanjung Asam



Boleh kata KBU ni aktif dalam kerja-kerja amal. KBU juga pernah bekerjasama dengan Belia negeri Perlis untuk majlis berbuka puasa dengan memberi sumbangan kepada anak-anak yatim serta warga emas.

Dan kali ini projek terbaru KBU adalah ingin buat family day KBU. Tapi tak lengkap sekiranya event ni tak ada T-shirt.



Ini adalah T-Shirt KBU yang lama




Dan ini design KBU yang terbaru. Lebih berkualiti dari yang lama itu yang paling penting. Kalau yang lama dulu mungkin kualitinya kurang sikit tapi untuk kali ni kami dah cari pembekal yang boleh buat lebih baik dari yang lama. Dengan sedikit sentuhan baru.






Untuk segala pertanyaan dan tempahan boleh ke blog KIERA sebab dia yang uruskan tempahan kali ini. OK?? Jangan tersalah tempah pula. Maklumat lanjut boleh ke blog KIERA SAKURA


Ampa juga boleh buat tempahan button badge di sana.


contoh button badge


Kalau berminat jom tempah sekarang. =) Lagipun tak lama lagi kami akan adakan family day khas untuk ahli KBU. Dimana dan bila masih dalam perbincangan cuma bila semua dah settle kami akan umumkannya.






6 comments:

  1. tue dia boss besaq dh buat entry... :D

    ReplyDelete
  2. wah, syoknya.. yang bukan utara boleh pakai tak.. hehe. salam kenal. free2, jmput singgah blog, jmput bc BURUNG BIRU SI PEMALU :)

    ReplyDelete
  3. wahh cantikla,,asa nak beli jugklah,,

    ReplyDelete
  4. http://darteenslife.blogspot.com/
    KAK,NI BLOG SY..SY DH BUAT ENTRY TTG KAMI BLOGGER UTAGHA..=)
    SY NK TEMPAH BAJU..

    ReplyDelete
  5. bestnya awat cek xtaw pon. ketinggalan zaman la cek nih pon. bila lah pulak dapat join gathering nih.

    ReplyDelete
  6. klo saye nk tempah button badge tuk 50pc lehx?? bpe ye hrgenye??

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi