Sunday, March 18, 2012

APA SUDAH JADI DENGAN JALAN-JALAN CARI MAKAN??

Pic Google


Tadi serius aku excited bila tengok ada rancangan Jalan-Jalan Cari Makan. Sanggup tunggu tak p mana sebab nak tengok rancangan ni. Sekali tengok, eh ada pengacara baru...Patut la haritu ada kecoh-kecoh pasal pengacara baru JJCM ni...


Banyak feedback pasal pengacara yang kononnya dah tak best macam pengacara dulu. Kena bagi peluang kat pengacara baru nak tunjuk kemampuan tapi bila aku dah tengok tadi sory to say la memang JJCM tak best langsung.


Naik menyampah pulak aku tengok, tergedik-gedik nak amik gambar dan paling tak leh blah tergedik-gedik masa nk amik gambar dengan Rashid Sidek, siap boleh tukar-tukar nak amik gambar plak. Apa ni weh??


Hang nak mengacara program ka hang nak tunjuk yang ampa boleh amik gambar dengan Rashid Sidek?? Kamon laa.....


Depa dua orang pengacara ni macam syok sendiri, berebut-rebut nak cakap. Yang sorang control cantik yang sorang control macho sebab muka iras-iras dafi ker?? **Tangan di dada mata ke atas**


Semua orang inginkan Qi mengacara balik sebab aku rasa Qi dia mengacara lebih menjadi diri dia sendiri. Sifat slumber dia tu yang buat orang tertarik nak tengok JJCM. Cool jer... Tak macam pengacara sekarang ni kecoh yang ntah apa-apa jer....


Kalau la boleh diundi suruh tukar pengacara JJCM kompom ramai yang akan undi suruh tukar. Untuk TV3 please do something... Jangan sampai orang dah tak nak tengok JJCM sedangkan program JJCM ni adalah salah satu program yang menjadi rancangan kegemaran orang ramai.


Apa komen ampa plak bila tengok rancangan JJCM ni???




13 comments:

  1. sory..xda tv..so tak tau perkembangan semasa..hahahahha

    ReplyDelete
  2. mmg lebih kepada syok sndri ja kan..haha

    ReplyDelete
  3. xda line tv..line internet ada laa..LOL

    ReplyDelete
  4. qi g best...JJCM perlukan ssorg yg slumber n xcover2...

    ReplyDelete
  5. tau xpe, jadi mls nk tgk sbb pengacara over, boooo

    ReplyDelete
  6. suka qi jugak...sebab suka tgk dia polok time makan..hahhaa

    ReplyDelete
  7. mmg xbest pngacara baru JJCM.. mcm syok sendiri.. cara mkn pon mcm buat2..qi dlu mkn relek ja.. huhu

    ReplyDelete
  8. tak pnah tgk lg JJCM pngcara bru ni...hihihi...
    nak try tgk lah ^___^

    ReplyDelete
  9. dulu makin tengok perot makin lapar skrg makin tgk mulut akin laju mengutuk ~ alahai penambahan dosa2 kering ja nie d ari minggu

    ReplyDelete
  10. Ya ni Yanty setuju 100% sebab pengacara bertukar dan dua pengacara baru ni seriously GEDIKS and tak best. Mcm bukan rancangan jjcm dah. Mcm dah xde modal dah cari pengacara tak glam..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi