Friday, March 9, 2012

BERKELAH BERSAMA GENG KAMI BLOGGER UTAGHA



Setelah sekian lama geng Kami Blogger Utagha berehat seketika daripada aktiviti "gather-gather"akibat komitmen kerja termasuklah admin yang sentiasa sibuk akhirnya dapat juga diadakan satu aktiviti santai iaitu berkelah.

Nak join punya pasal sanggup cari tiket balik Kedah. Tapi sebelum tu adala beberapa cabaran tapi malas nak cerita sebab apa... Boleh tegha tu?? kui3...

Walaupun ramai yang tak dapat hadir tapi bilangan yang hadir bukannya penghalang untuk kami bermesra ye dak?? Kih3...

Malas nak cerita banyak jom layan gambar




Cuba kira ada berapa bijik keta ngan motor... Apa kaitan berapa bijik yg ada dengan kami? Sebenarnya tak ada kaitan pon... -_-"



Ok time ni sangat panas.... aku yang kipas ikan-ikan yang dibakar ni suma....**sila percaya....padahal kipas diri sendiri jer =P

Kak Shida yang setia disisi.... Sentiasa menjadi AJK Makanan dah aku sentiasa setia jadi tukang habiskan makanan.....@_@



Turut kelihatan dari Kiri: Dek Naz, kak shida, cikgksb-maneh-cun-comel, pakcu sofi



Errr....Kipas diri lagi....



Tengah pantau pakcu sofi n kak shida bakar ikan dan kerang



Nyummy! sedap kan?? Tapi aku tak makan kerang....




Antara Menu yang menjadi santapan pada hari tu Ikan bakar, ikan sumbat, ayam masak ros, ayam bakar, sup daging, air asam+sambal belacan, kerang bakar.. Perghhh sedap....


Aktiviti berikutnya....terjun sungai....

Adik aku si puteri ni memang tak reti duduk diam..pantang nampak sungai dia jadi tak terkawal... Mulut sampai biru sebab sejuk...tangan kecut....tu pon jangan..nak gak mandi.....



Peace yawwww....




Ehem ehem....Testing testing....




Ni plak si Nick merangkap photographer sebab tu la pic dia tak banyak...kesian dia kan?? Keh3....




My feveret pic...pasaipa tak tau.... ;)




Amboi pakcu...gaya macam pahlawan ayaq terjun ja?? Err ada ka pahlawan macam tu??


Lepas settle mandi manda depa ajak p Gunung Jerai...Tapi disebabkan keadaan kesihatan yang tak mengizinkan depa p 4 orang ja....

Ada la banyak gambar depa kat Gunung Jerai tapi aku malas nak letak sebab pic aku tak ada ahahaha.... Keji sangat kan??




Mempersembahkan pemandangan dari puncak Gunung Jerai.....



Untuk semua yang hadir terima kasih.... Terima kasih juga diucapkan pada mak sedara aku yang sudi memasak hidangan ayam masak ros+ikan belah belakang.. Untuk bapak aku sebab sponsor tempat n dapat pakej jumpa bakal menantu sekali wakaka....

Nanti kita buat family day plak yer...

=)



9 comments:

  1. Waaaa... menu nampak sodappppp....
    View dari gunung jerai pun sangat awesome! Bila nak buleh panjat gunung tu tak tau..
    (^_____^)
    The family are sooooo happening!

    ReplyDelete
  2. macam best..singgah dari GBS..:)

    blog pink juga..hihi

    ReplyDelete
  3. best nya, seksinya budak kecik tuh . hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya ada geng blogger :D
    dah lama tak picnic sejak masuk matriks :(

    ReplyDelete
  5. kalo sis ada..sure sis pun join anyss tukang abis makanan kahkahkahhhhhhhh mavelesss menu dia

    ReplyDelete
  6. tia dah lama tak join mana2 gathering -___-

    ReplyDelete
  7. apsal x makan kerang?

    nanti kita wat family day lak erk...

    ReplyDelete
  8. tau pun tukang kipas diri sendiri n tukang perabih opps bukan perabih..perasa makanan.....hahaha


    tu la sapa suruh xmau naik gng jerai....merempiiiiiiiiiit ooo best pe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi