Sunday, March 25, 2012

SEHARI DI KOREA




Tetiba teringin nak pergi Korea dan merasai suasana di Korea. Bila dapat peluang untuk merasainya apa lagi...mesti la tak nak lepaskan...

Jom layan gambar.


Garden


Aku order Watermelon Blast.. Minum sampai menggigil....





Amacam?? Ada gaya tak? Feeling ala-ala korea...Padahal tak ada bakat pon...ahaha...


Koleksi jam yang ada kat Garden





Hiasan kat sini memang sangat cantik....


Ehem ehem.... =P


Sebenarnya tak sampai ke Korea pon ahaha...Belum lagi... Tapi ada perancangan nak ke sana. Cukup RM3000 memang dah boleh ke sana insyaallah...

Tempat ni kat Viva Home, Cheras.



Google


Kalau pergi sini memang rambang mata sebab boleh kata semua barang-barang adalah kelengkapan isi rumah dari peralatan dapur sampai kan ke bilik tidur. Harga pon tak la semahal Ikea tu.


Aku pergi dengan Maksu dan sorang kawan dia Kak Beny. Shopping sampai tak hengat yang datang naik keta Myvi ja. Masa nak balik jenuh ejas nak letak barang hahaha....


Kalau ada yang nak beli barang rumah boleh la datang ke Viva Home ni..dan pergi merasai suasana Korea dengan makan kat Garden tu...

=)




8 comments:

  1. ehh..myvi mne leh lepak kt viva?hahaha=P

    ReplyDelete
  2. kalo nak pegi korea jgn lupa ajak... nak itot ahahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh kami sgt ske dgn brang kaler putih itam merah nie... hihihihi

    ReplyDelete
  4. fullhouse lagi satu cik gk........ air kat garden satu jug...minum sorang pon tak abih ..

    ReplyDelete
  5. haha..kat viva ke..dah lama x gi viva nie..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi