Tuesday, March 13, 2012

SIBUK ATAU BUAT-BUAT SIBUK??

Pemandangan dari atas Gunung Jerai



Agak sibuk sejak kebelakangan ini bila terpaksa bekerja di hari minggu. Kadang-kadang atas dasar tanggungjawab aku lakukan juga walaupun aku mempunyai pilihan untuk tidak melakukannya.


Update blog pon dah tak serancak dulu. Zaman kerja dengan zaman study lain, so pada yang masih study tu siap sedia la untuk jadi pencuri masa bila bekerja =P

Aktiviti sosial pon dah tak serancak dulu (rancak ker dulu ;P) lepas program berkelah dengan Geng KBU **rujuk sini lepas tu kurang dah masa.. nak on9 pon jarang-jarang.

Tapi insyaallah 17 Mac ni aku akan join satu Gath...Insyaallah la.. sebab tetiba ada program berkaitan tempat keja yang nak kena attend pada tarikh yg sama.

Mungkin lepas ni akan berjumpa kawan-kawan baru dengan suasana yang baru. =)



QUOTE FOR TODAY

No matter how ugly you think you are, that special person that loves you believes you are the most beautiful and irresistible thing on earth and nothing can ever change that



10 comments:

  1. lama sebenaq nya x p utagha

    ReplyDelete
  2. ha ah, sama la kite..kalo da ada kerjaya, mmg xde masa nak on9 kerap2..hehe

    ReplyDelete
  3. ..sedang mencari mood utk blogging.
    heeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. quote tu best!

    betul a sgt tu anyss..kalau dah kerja ni memang tak sempat nk on9 sgt..sha pun curik2 je on9 kat opis kekadang..hak3..

    ReplyDelete
  5. I love u the way u are
    -queto dari kami lak- hahahaha

    ReplyDelete
  6. @mizz erma

    itula...ada banyak benda yg perlu kita utamakan.... ;)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi