Wednesday, March 21, 2012

ZAMAN UNIVERSITI



Zaman universiti memang zaman yang terbaik

Zaman yang mengajar kita erti persahabatan

Zaman yang mengajar kita erti percintaan

Zaman yang mengajar kita erti keseronokan

Zaman yang mengajar kita macam-macam perkara

Andai tersilap pilih jalan maka tersadai la tanpa sempat belayar


Dinner Hostel~Dare to Be Different....Rindu nak kurus macam ni lagi @_@



12 comments:

  1. best zaman U ni tapi x best nya bila time final ngan buat eksaimen huhu

    ReplyDelete
  2. baru je setahun melangkah ke alam kampus XD

    hope lagi banyak kenangan macam zaman skolah =)

    ReplyDelete
  3. Satu je bukan zaman universiti cik Yana, zaman mengajar erti percintaan. Sebab tak fikir pun pasal kapel, asyik sibuk lepak dengan kawan2 je ^__^

    JOM PILIH CASING HANDPHONE COMEL ^__^

    ReplyDelete
  4. zaman universiti zaman menambah utang hehehe

    ReplyDelete
  5. jom kite kurus bersama-sama..hehe..tp time U agaknye memang selim kot..maklum le kan banyak memikir..aktif pulak..lemak pun tak sempat nak naek..skang ni? haiyoooo..malas nak cakap..sedih..T_T

    ReplyDelete
  6. Kalau zaman universiti teringin sangat nak keje, tapi sekarang dah start keje teringat zaman u dulu.. rindu giler... sob sob sob

    ReplyDelete
  7. so, jangan sia-siakan zaman belajar kalian di universiti. :) gunakan masa dan peluang dengan sebaik mungkin..

    ReplyDelete
  8. Eh, bila masa kurus ni?
    Ingat Neelofa dah tadi. :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi