Thursday, April 19, 2012

24 TAHUN PUNYA CERITA



Assalamualaikum Pembaca disayangi ;)


Al-kisah nak dijadikan cerita 27 Mac hari tu adalah befday aku. So bila befday ni macam biasa la pukul 12 adalah masa yang dinantikan ahaha.... Tunggu la siapa yang akan jadi orang pertama yang akan wish.


Then orang yang tak diduga wish, call siap nyanyi lagi dekat aku. Tunggu punya tunggu ada sorang yang aku nantikan tak juga wish. Tunggu lagi, siap bagi hint tak wish juga. Lepas tu dah fedup terus bagi tau yang hari ni befday aku. Boleh dia tanya eh hari ni befday ker? Mau tak sakit hati.


Lepas tu ada la adegan merajuk-merajuk padahal benda kecik jer pon haha... Sapa suruh tak ingat befday aku. Gaduh la juga pasal ni ahaha... Biasa la sebagai perempuan bab-bab ni kita selalu amik kisah ye tak?? Kui3....


Dan baru-baru ni bila balik hamikkkkk hanggg..... Aku dapat semua ni



Speechless


Sampai sekarang tak termakan lagi ahaha.... Ni kononnya nak tebus kesalahan sebab lupa befday la ni kih3... Errr nampak tak yang kat depan tu. Yang tu paling berharga sekali. =P


Tu cincin kedua aku dapat, yang pertama hilang masa main bowling kat Wangsa Walk. Nasib baik la dia tak amik hati siap kata tak apa nanti kita beli lain. Padahal rasa bersalah sangat sebab dah hilangkan.


Ni cincin ikat katanya. Bila la nak bertukar jadi warna emas tak tau. Silap hari tu tak masuk kedai emas terus hehehe....


Kepada kamu, insyaallah saya akan jaga amanah kamu ini dengan sebaiknya. Terima kasih kerana sentiasa berada di sisi saya, tidak pernah sekali pon kamu pergi meninggalkan saya disaat saya memerlukan seseorang. Kamu yang sentiasa cuba membahagiakan saya tanpa pernah kenal erti berputus asa, kamu yang sentiasa sabar dengan kerenah saya dan kamu yang pertama menyuarakan hasrat untuk menjadikan saya isteri kamu dan kerana itu saya memilih kamu kerana saya yakin insyaallah kamu mampu menjadi suami yang baik dan membimbing saya ke jalan yang diredhai oleh-NYA.


**sebak** =,)








10 comments:

  1. tunang kami jadi yg terkahir wish.. katanya..

    "semua org berebut nk jadi yang pertama. tapi saya nak jadi yg terakhir wish. sbb saya nak jadi yg terakhir bersama kamu"

    sweet tak tunang kami? hahahaha.. kami kata.. ker sbb lupa yg buat ayt kover cm tue? hahahahaha :p

    ReplyDelete
  2. perghhhh.. punya la layan jiwang skg ni. ciap ada lagu lagi dalam belog. ahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaaahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahaa

    ReplyDelete
  3. toksah duk sayang sangat,semut kanGGGGGGGG! haha.... :P

    ReplyDelete
  4. klu ada yg x termakan lg tu lh x poskan kat saya..:)

    ReplyDelete
  5. happy befday.. ok lah tu dia pandai tebus. sweet jgk. semoga makin cantik, sihat, n bahagia selalu. amin.

    ReplyDelete
  6. baru baca... wooowwwww sweet... kawan nora plak.. punyala nora nie dah fed up dah tunggu dia wish... boleh petang birthday dia kata sampai hati tak call.... nora kata apa hal plak nak call.. ye la dapat call free... hampeh.. bila call baru dia wish.. melampau betol.. huhuhu

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi