Friday, May 18, 2012

6 BULAN




Assalamualaikum....


Dah 6 bulan aku kerja di KL ni dan kontrak kerja aku juga akan tamat pada 23.05.2012. Sepanjang 6 bulan aku bekerja sebagai case manager di Cure Care Service Centre (CCSC) under AADK ni memang banyak pengalaman yang aku dapat.


Apatah lagi bila kita bekerja dengan pengguna dadah pasti akan ada pengalaman yang agak mencabar. Stress, itu dah jadi asam garam dalam bekerja cuma kita kena pandai handle je la. Cuma kadang-kadang aku akui memang kalah juga dengan tekanan.


So bila dah habis kontrak ni apa perancangan??


Opkos cari kerja lain plak. Tapi dengar-dengar kontrak akan disambung cuma ambil masa sikit.


So doakan aku akan cepat-cepat dapat kerja. Banyak duit nak guna ni nanti. Semoga Allah murahkan rezeki aku. Amin....







3 comments:

  1. InsyaAllah mudah-mudahan dapat kerja tetap yang sesuai ye :)

    ReplyDelete
  2. Amin2.. klu dpat kerja yg bukan status kontrak Alhamdulilah kan..xde susah hati nt..

    ReplyDelete
  3. uits... AADK mana?...ingatkan duk AADK aloqstaq...

    http://tinyurl.com/7s4w7fp

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi