Tuesday, May 22, 2012

ENTRY UNTUK USTAZ AMIRUL




Ustaz Amirul?? Sapa tu???

Tu la nama gelaran kami untuk Pakcik ni....

Hari ni pulak 22 Mei bersamaan dengan befday Pakcik ni yang aku kenal dia dalam Group Kami Blogger Utagha.


Pakcik ni memang sangat "PEMALU" kalau cakap pon "TAK DENGAR BUNYI SUARA" memang sangat-sangat la "PEMALU" sila la jangan percaya tulisan besar tersebut. =P


Pakcik ni memang terkenal sebagai seorang abang yang baik. Banyak bagi nasihat. Tapi sory la lidah keras nak panggil dia abang ahahaha....


So pada Nadzri ni ada video special untuk anda.


Video tanpa suara




Ni video versi tak jadi plak ahahaha...

Sila jangan gelak bila tengok




Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta beroleh keberkatan hidup

aminnn...




12 comments:

  1. hahahaha memacam la ampa nie

    kami nk jugak nanti *paksa*

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun jugak buat die even x kanl, smoga di panjangkan umur dan di murahkan rezki... aminnn

    ReplyDelete
  3. ingatkan saya ustaz amirul tu.. nadzrie rupanya.. haha.. perasan.. ;-p

    happy besday abam nadzrie.. :D

    ReplyDelete
  4. x baca entry nie pun dah tau sapa ustaz amirul tu..hehee


    mmg seorg yg pemalu dan senyap sangat2

    ReplyDelete
  5. versi tanpa suara hahaha cer gelak sikit negok haha

    ReplyDelete
  6. pehhh,tua da pakcik tu,hihi

    ReplyDelete
  7. terharu cheQ. auwww. T.T tengkiu so much weh. :D

    ReplyDelete
  8. hahahha. tu diaaa vlog for gk! terbaik!

    ReplyDelete
  9. OH OH OH OH MENGAPA USTAZ AMIRUL KAMI TELAH BERTUKAR RUPA???

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi