Tuesday, May 1, 2012

MUSIM MENGUNDI




Sekarang ni terdengar desus-desus musim pilihanraya yang akan berlaku tak lama lagi. Bila? Yang tu belum pasti.


Dan tak kurang juga bagi bloggers masing-masing tengah sibuk kempen untuk mendapatkan undi. Paling aku tabik spring dengan abang Eqbal Zack. Macam-macam yang dia lakukan untuk kempen bagi mendapatkan Vote sempena Digi WWWOW Awards 2012.



Bila kita tengok balik usaha yang dilakukan bagi aku memang dia patut menang. Kalau orang lain memang macam tak best plak kan hehe...So mari kita sama-sama undi Abang Eqbal dan juga Edy Zaidi.


Cara nak undi Abang Eqbal- KLIK SINI

Untuk undi Edy Zaidi - KLIK SINI dan undi http://www.danielzaidi.com/





1 comment:

  1. Salam,
    hehe..mmg abg eq aui agak penat sepanjang musim mengundi untuk DiGi WWWOW ni. Abg eq turun padang sama2 dengan team abg eq. bagi abg eq tanpa usaha agak sukar utk berjaya..yg lain abg eq serahkan pada rezeki Allah s.w..

    -abg eqbal-

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi