Friday, June 15, 2012

BARANG BAIK PUNYAA.........




Mari adik-adik, kakak-kakak, makcik-makcik... Sini ada barang baikkkk punyaaa bak kata Dafi AF tu.


Ini special untuk handset ampa yang comel-comel dan mahal-mahal tu. Sebagai seorang perempuan memang kita suka kan tengok barang yang cute ni.


Ni casing special untuk ampa. Bukan saja boleh simpan handset tapi boleh jadi beg duit untuk orang yang malas nak bawa beg duit besar-besar gedabak tu.


Nak letak dalam poket pon boleh.


Yang special nya semua ni eksklusif sebab hanya ada satu ja bagi warna dan corak. So tak ada orang akan sama dengan ampa kecuali orang yang memilikinya sahaja.


Aku letak Telefon aku untuk rujukan saiz


Semuanya masih available. Siapa cepat dia dapat.



A 001- Pink Terang+Ungu = Available
A 002- Kuning+Biru = Available
A 003- Hijau+Kuning = Available
A 004- Pink+Pink Terang = Available




A 005- Pink Terang+Purple = Available
A 006- Purple+Putih = Available
A 007- Pink Terang+Oren = Available
A 008- Hijau+Kuning = Available





A 009- Kuning+Cokelat = Available
A 010- Hitam+Kuning = Available
A 011- Hitam+Putih = Available
A 012- Kuning+Merah = Availble





A 013- Cokelat+Kuning = Available
A 014- Merah+Putih = Available
A 015- Purple+Pink = Available
A 016- Purple+Pink = Available



Harganya murah jer RM 15 (Free Postage)

Cara nak order:

1. Pilih Kod contoh: A 001

2. Email kepada anyss273@gmail.com untuk Booked.

3. Buat Pembayaran dan print screen bukti pembayaran







7 comments:

  1. tomei2 sume

    tp enset mura

    nk pakai pon segan haha

    ReplyDelete
  2. wah anys jadi org bisnes plak ke skrg??haha

    ReplyDelete
  3. Wahh. Comel la. Jap, kena minta izin mak dulu kalau nak beli. Hihi :P apa-apahal saya emel akak ya (:

    ReplyDelete
  4. kami xleh pakai tkut nanti tercabut benang tue kami kerjakan.. hiihhi

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi