Friday, June 15, 2012

SUAMI GILA BOLA, ISTERI TERABAI??




Perghhh menusuk, tertusuk, pakai susuk ehhhhh?? Pasti ada yang terasa kan dengan statement ni? Menusuk jiwa tak?? Kah3... Rasa macam nak tepuk-tepuk tangan ja bila ada topik ni di Wanita Hari Ini kat TV3 tadi.


Terus SMS En. TTM pasal topik ni.


Cik GKSB: Balik rumah lagi tak? Nanti dah balik buka TV3 tengok Wanita Hari Ini.

TTM: Kenapa cik GKSB?

Cik GKSB: Tengok je la topik best ni.

TTM: TTM tak balik lagi ni.

Cik GKSB: Ada topik "Suami gila bola, isteri terabai"

TTM: UUhhh....



Hahahahaha terasa letewwww.......


Sejak EURO melanda ni memang la rasa terabai sikit kadang-kadang rasa dimadukan dengan bola plak macam yang pernah aku kongsikan dalam ENTRY ni.


Tapi sekurang-kurangnya kita tau yang diorang pergi tengok bola bukannya buat perkara yang bukan-bukan ye dak?? Yang tu aku bersyukur sangat. Nasib baik kaki bola kalau kaki perempuan?? Menjawab la hang nanti.


Pada suami tu cuba bawa isteri pergi tengok bola sekali ke kan bagus tu. Jangan dok segan plak. Kawan-kawan ampa mesti respek punya ye la isteri sporting siap boleh jadi peneman tengok bola.. ko ado?? Non-ado.


Bola bola juga tapi jangan sampai abaikan isteri, tunang, gepren ampa ye dak??




Ingin milik jersey ini?? KLIK SINI




7 comments:

  1. hu huu...nasib myhubby tak minat sgt tgk bola

    ReplyDelete
  2. xmntla

    tatau la da kwen t cmne

    uarghh

    ReplyDelete
  3. mungkin juga saya takkan rasa terabai kalo dpt laki kaki bola sbb sya pon gila bola.. hehe :p

    ReplyDelete
  4. terabai pun sebulan je..kalau dia boleh paham kita time kita layan drama malam2 apa salahnya kali ni kita paham depa pulak..sebulan je pun..bukan lama..heheheh

    ReplyDelete
  5. saya kaki bola tau anyss.hahahaha

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete
  6. Xpelah musim2 bola je yg terabai :p
    Bak kata cik GKSB at least kita tau dorang g mana kan kan kan :)

    ReplyDelete
  7. xmau la ikut, kami nk tgk bola berdua je ngn die depan tibi kt umah.. hahahahaha :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi