Wednesday, July 18, 2012

TIPS: CARA NAK TAHU ISI HATI LELAKI




Assalamualaikum adik-adik....


Hari ni hakak nak berkongsi tips sikit macam mana caranya nak mengetahui isi hati lelaki atau pon macam mana ampa nak biarkan lelaki meluahkan perasaan mereka. Tips ni khas untuk mereka yang sedang berkawan rapat dengan sang lelaki, dan sang lelaki menunjukkan ciri-ciri sukakan ampa tapi masih tidak meluahkan perasaan.


  1. Jangan tanya terus direct dia suka ampa ke tak nanti kalau dia tak suka ampa dapat malu. Tapi kalau yang memang berani dan dah mendapat hint cuma lelaki tu jenis pemalu tak kena tempat nak luahkan boleh la ampa teruskan untuk tanya direct.

  2. Buat Si dia cemburu. Contohnya cerita la pasal ada lelaki lain yang cuba nak berkawan dengan ampa dan mengayat ampa untuk jadi gepren dia. Lihat reaksi dia macam mana. Kalau dia cemburu maknanya dia suka kan ampa kalau jenis slumber. Lupakan saja niat ampa itu.

  3. Bagi kata-kata akhir sama ada serius dengan hubungan ni atau tak? Dari ampa membuang masa ja bagai menanti buah durian yang tak gugur-gugur elok la ampa mencari seseorang yang betul-betul serius nak jadikan ampa isteri nya yang sah.

Adik-adik hakak sekalian, hakak dah praktis ni yang nombor 2 tu. Almaklum la hakak dapat sang lelaki yang jenis pemalu plak. Kena plak time tu ramai yang mengorat hakak, hakak terus uji nak tengok reaksi dia sekali dia luahkan perasaan nak jadikan hakak isteri dia. Hehehe...


Sekian saja Tips dari hakak ye adik-adik. Kalau ada nak request tips lagi boleh la email kat email akak ni anyss273@gmail.com.










10 comments:

  1. nnti nak try cara hakak la.. cara no 2.. haha :P

    ReplyDelete
  2. bagus berkongsi tips.. utk bdak2 muda kan... tak de ler tertanya

    ReplyDelete
  3. bagus tips nie..semoga dapat pilihan yang sepadan dan kekal bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  4. >>> dah kena pinang.. kihkihkih :p

    ReplyDelete
  5. betol2,,ase yg tips ke-2 yg tbaek!! thanks! =D

    ReplyDelete
  6. amboi...hahak try tip no 2 nooo...

    cheq xyh try la kot...hik3 sbb dia trus ckp direct ja...hahahaha...syukurrrrr

    ReplyDelete
  7. a ah, jangan tanya direct je. Kang malu. Lain la kalau jenis tak kisah nak malu pun.
    Pergh, sekali dia cakap nak buat isteri. Syoknya.
    Tq bg tips.

    ReplyDelete
  8. thanks bgi info mcm ni..hahaha..rase nak try no.3 la...heeeeeeee...ssh bile kawan ngan lelaki hati kering ni...kekekekeke

    ReplyDelete
  9. thanks tuk info mcm ni...heeeeee...

    nak try no.3 la..

    ssh lak rsenye kwn ngan jenis hati kering ni...

    do or die..kekekekekeke

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi