Saturday, August 25, 2012

DELETE




Assalamualaikum...


Okeh ada entry yang telah di delete. Entry segmen untuk bride to be tu.. Disebabkan kekangan masa untuk update blog dan promote segmen tu, kira cancel jer la...


Macam tak adil plak... Kalau buat segmen opkos la perlukan masa untuk selalu promote, blogwalking dan update blog. Tapi disebabkan kekangan masa aku tak dapat buat semua tu.. bak kata Yuna..ini tidak adil tidak adil bagiku....


Kalau nak kata update tu boleh kira sangat berapa kali aku update blog dalam sebulan. Ketiadaan internet dan ketidakupayaan untuk menaip entry atau lebih senang tiada ruang dan peluang.


Sekian...







3 comments:

  1. selamat hari raya gadis kampung.. nice blog..

    ReplyDelete
  2. adik ampa yg laki tue terserlah keustataan nya auwwwwww mau dak jadi kak ipaq kami? hahahahahaha :p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi