Tuesday, September 4, 2012

RAYA CARA KAMI


Assalamualaikum...

Last aku update mengenai raya adalah dalam entry Tragedi Raya #1


Seterusnya time berjimba bersama adik-adik dan sepupu sepapat + anak buah. Lokasi yang dipilih adalah sawah padi. Kalau orang utara ni panggil bendang ja.


Ampa tengok tak ombak rindu?? Latar belakang sawah padi dan gunung tu? Lokasi tu kat kampung aku la kat Yan, Kedah. Belakang tu Gunung Jerai.


Kononnya nak pergi kat sana la. Tapi kena masuk dalam lagi. Tapi kami pilih lokasi yang kat luar ni..janji nampak juga sawah padi dan gunung jerai ;)


Layan kan saja gambar kami ni





Pose gaya comel =)





Nak terbang la kekononnya...




Sweet jer kan?? =)


Bukan senang nak berkumpul ramai-ramai macam ni. Bila dah ada peluang ini sajalah aktiviti yang kami boleh buat.


Lain kali boleh buat video gangnam style plak keh3...







10 comments:

  1. wah dah macam amik gambar outdoor kawin je..he3..sy penah skali smpai kat sini..mmg cantik kawasan yan ni..sejuk je tido pun best..:)

    ReplyDelete
  2. bendang kadang2 saya panggil petak ja.. hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya...hr tu ingat nk outdoor kt bendang tp org dh ambik padi...tpksa la buat kt len

    ReplyDelete
  4. happening sungguh....

    sawah padi memang cantik...

    ReplyDelete
  5. huk3..jelesnnya..sawah padi yang menghijau...bila nak jemput singgah sana?

    tahniah,anda salah seorang pemenang:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150987280660927&set=a.426270225926.225141.294601445926&type=1

    ReplyDelete
  6. tak pernah tgok ombak rindu, so tak tau scene mana yg melibatkan latar belakang ni.. haha..

    btw, nice view..

    ReplyDelete
  7. walaupun bendang dok sebelah umah ja, tak penah lg amek gambaq centu. hehe. tp cantik la view tu klu photoshot wedding :)

    ReplyDelete
  8. Cantik betul pic-pic tu
    Tapi, bapak tak marah ka?
    Rosaklah padi-padi tu kena pijak.

    Tak pa, yang penting happy

    ReplyDelete
  9. bestnya dok kat bendang.. eh, xda lintah ke?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi