Tuesday, February 26, 2013

MENANG TIKET WAYANG PADA SUATU CINTA DAHULU



Baru-baru ni ada tengok laman web Era.fm... Usha punya usha ada peraduan pasal movie Pada suatu Cinta Dahulu. Saja jer mencuba nasib. Semalam dapat surat yang dalamnya ada 4 tiket wayang cerita ini.




Tapi hanya panggung MBO jer yang diterima. Kebetulan MBO yang terdekat dengan aku adalah di KL Festival City. Disebabkan kat kedah tak ada MBO tak dapat la aku nk ajak family dan cik abe aku p tengok wayang kat sana so aku decide tengok dengan kawan-kawan jer la. 

Ehem ehem...nak ajak sapa eyh?? =P




5 comments:

  1. salah satu sebab kami malas nak masuk peraduan. bila tengok hadiah tempat yang boleh redeem dia kat kl. mencik!!

    ReplyDelete
  2. heyy.sape ckp kdh xde mbo. wayang alor star mall da jd mbo laa.

    ReplyDelete
  3. azwa: mai la KL hehehe


    kiera: haha depa suh ampa mai duk KL plak tu...


    Chik Att: alhamdulillah.....


    fika: sejak bila jd MBO. rasa macam baru p ja still Big Cinema lg

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi