Tuesday, March 26, 2013

NOVEL SECONDHAND UNTUK DIJUAL


Semua novel yang hendak dijual adalah berada dalam keadaan baik sebab baru baca sekali jer...

Email untuk tanya harga di anyss273@gmail.com

Harga tak termasuk postage. 

Dialu-alukan untuk amik by hand di kawasan Alor Star, Wangsa Maju, Setapak Jaya, Gombak atau kawasan di kawasan sekitar yang sewaktu dengannya. Atau boleh bincang tempat mana nak amik. 


 SOLD


 SOLD


SOLD


BOOKED 


SOLD


SOLD


 BOOKED


 SOLD


 AVAILABLE


SOLD


 SOLD


BOOKED


Tebal Novel


BOOKED



SOLD



SOLD



SOLD



SOLD


AVAILABLE



NOVEL LAIN

1. Cinta Black Forest- SOLD
2. Sebenarnya Saya Isteri Dia - SOLD
3. Amir Minah Macho - Booked
4. Terus Cintai Aku - Available
5. Kata Tak Suka- SOLD
6. Sha & Shah - SOLD
7. Cinta ABC - SOLD
8. Dan Sepi pun Berlalu - SOLD


P/S: Saya tidak bertanggungjawab terhadap segala kerosakan atau kehilangan selepas novel di pos. Pos yang digunakan adalah pos daftar juga bergantung kepada permintaan pembeli. So jangan risau sebab kita guna pos daftar dan boleh trace.

P/S: Booking tidak lebih 3 hari. Jika tiada pembayaran dibuat dalam tempoh tersebut, booking anda akan dibatalkan serta merta bagi memberi peluang kepada pembeli lain.

7 comments:

  1. alah dik bg jelah semua kt k.el hahaha

    ReplyDelete
  2. byk nya novel....... jeles wehh!!!! he3

    ReplyDelete
  3. Anis .. akak dah nak habis baca Sweet Sour yg sgt2 best .. lepas ni cepat2 update list sb akak nak ambik lagi tau .. nanti kita dating hujung bulan ni pulak .. hehehe

    ReplyDelete
  4. KIERA: Mestila tak boleh haha


    el: haha boleh sangattt...


    remy: hehehe hobi ni...


    mazlina: hehehe bereh kak

    ReplyDelete
  5. Masih ader novel lagi nak dijual.

    ReplyDelete
  6. Nak tanye ader lagi x novel yg nk dijual..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi