Monday, April 15, 2013

EVENT BERSAMA CIK EPAL DAN FAIR & LOVELY



Aku telah mendapat jemputan menghadiri event anjuran Fair & Lovely iaitu "Serikan Impianmu Menjadi Bloggers Selebriti" dan Cik Epal sebagai tetamu jemputan bertempat di The Canvas, Damansara.



Dalam event ini aktiviti ice breaking dimulakan dengan sangat menarik iaitu semua peserta diminta melukis di dinding dan lukisan tersebut mestilah menggambarkan diri masing-masing. Macam mana cara aku gambarkan diri aku?? 


Macam ni pon boleh 



Yang syoknya event ni juga telah menemukan aku dengan anak-anak KBU aku iaitu Onie dan Erika. Tu nampak tak depa kat sana tu... 

Antara bloggers yang hadir pada hari ini

Cik Epal turut berkongsi tips dan pengalaman dia dalam dunia blog.  Ni kali kedua aku jumpa dengan Cik Epal selain event di Times Square beberapa tahun yang dulu.  Pheww lama dah tu....Seronok tengok cik epal berceloteh sebab dia jenis slumberr.... Sebab tu dia ramai followers kot... (bodek sikit) =P

Bila dah jumpa jangan lupa amik gambar bersama untuk kenang-kenangan yer... ;)


Suka gambar ni sebab aku nampak kurus =P


Yang bestnya event ni adalah salah satunya adalah aku dapat jumpa dengan bloggers lain yang tak pernah aku kenal. Walaupun rasa malu nak beramah mesra hehehe....Suka tengok gaya masing-masing dan tahu rupa-rupanya latar belakang yang hadir hari ni semua hebat-hebat dalam berblog dan pastinya ada pengalaman yang tersendiri dalam dunia blog.

Dan paling membuat aku rasa berbesar hati sangat hadiri event ni adalah aku adalah pengguna Fair & Lovely sejak umur aku 12 tahun lagi. Aku pakai krim Fair & Lovely dan aku pernah berkongsi mengenai produk yang aku pakai. Boleh KLIK SINI untuk baca. 

Aku pernah cuba krim lain tapi muka aku memang tak sesuai. Just sesuai dengan Fair & Lovely jer... So marilah kita guna produk Fair & Lovely.


Bloggers yang hadir

Nak kenal juga dengan depa semua ni?? Meh aku bagi link depa yang hadir pada hari ini....Ampa just tekan kat nama depa di bawah jer yer...





10 comments:

  1. saye pun ade kat situ..hohoho..saye pun ahli KBU jugak la cik GK..amboiii..lupa ke? hahaha..

    ReplyDelete
  2. eh lupa..terer tak tangan sakti saye amik gambor tu bg cik GK nmpk selim..hehe..:P

    ReplyDelete
  3. Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! untuk tahun ni dapat jumpa mak Kbu sorang ni,cukeeeeewwwwwnyeeerrrwwwwww itewwwwwww,hik

    ReplyDelete
  4. bagus gak gathering cam gini kan..blh tambah follower n kenalan..;)

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhh nie mesti join contest kan?

    ReplyDelete
  6. sha: opsss sebab kalo kami jadi mak ampa rasa mcm tua plak hahaha....


    onie: yeaa... cuke juga.... keh3


    cik abbit: a'ah rasa bertuah sangat sebab terpilih untuk join...


    azzey: paling penting kawan baru la hehe...


    kiera: tak la... dapat jemputan dari advertiser....

    ReplyDelete
  7. salam GK comel..selamat berkenal-kenal..hehe

    ReplyDelete
  8. bestnye2...comel2 semuanya..bl la agaknye nak dapat undangn..huhuh

    ReplyDelete
  9. santeknye cik epal ni kn???? xyah nk mekap teteball!!!! sama cantik n nur badiah lai!!! kcntikn smule jadi...suke la tgk...tuan tanah pn santek jgk tww..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi