Tuesday, April 23, 2013

NOVEL SECONDHAND: TINGGAL 2 BUAH LAGI UNTUK DIMILIKI




Hari ni aku nak update novel secondhand yang tinggal setelah diborong 8 buah semalam oleh orang jauh iaitu Sabah. 



Tinggal lagi 2 buah novel jer yang masih available. 

Novel yang tinggal adalah


dan 



So alang-alang tinggal 2 ni kan aku bagi harga pakej untuk dua novel ini iaitu RM32.  Berminat?? 

Email~ anyss237@gmail.com

First come first serve


Ok habis dah iklan... Suka untuk aku ingatkan dalam proses pembayaran apa yang paling penting adalah bukti pembayaran jadi simpan resit elok-elok yer, jangan dibuang plak resit tu. Dan semua ini adalah untuk serius buyer only ;)


Antara koleksi~ada yg tidak dijual...Hak milik kekal


7 comments:

  1. rak buku dkt rumah kami pun dah penuh dengan novel.. Setakat ni masih hak milik kekal.. Eheh... X tergerak lagi nak letgo..

    ReplyDelete
  2. Kalau kita lebih suka simpan. Bosan-bosan boleh baca balik :)

    ReplyDelete
  3. amboi...dh leh wt mini library dh tu

    ReplyDelete
  4. Pernah baca novel penulis nurul syahida?tu alltime fave akak!

    ReplyDelete
  5. hat mane satu yang ampa tak jual tue? curious nak tau hihihi

    ReplyDelete
  6. adish shida:
    limited edition cewah haha...

    ciksara:
    sayang eyh? ehehe

    rara:
    GKSB suka baca sekali jer...

    zai:
    kalo dh ada umah sndiri nti leh la wat mini library hehe...

    ina:
    xperasan plak yg mana 1 hehe...

    kiera:
    antaranya yg besar gedabak tu.. I love u Stupid hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi