Friday, May 3, 2013

NUFFNANG: BE & CASHOUT


Assalamualaikum....

Hujung bulan April aku baru cashout duit nuffnang yang ada berapa ringgit jer dalam tu lepas 9 bulan aku simpan. Lama gila kan? Kalau mengandung tunggu masa nak beranak ja tu...

Bila aku tengok Payment History baru 3 kali cashout start 2011, 2012 dan 2013. Mungkin tahun depan plak kot aku cashout hehehe....

Cuma kali ni, jumlah yang aku cashout agak sedikit, mungkin sebab aku pon tak aktif blog macam dulu kan?

Tapi lepas cashout ada lagi BE, tu pon tak banyak sangat amout, ampa pon jangan nak banding-banding plak la dengan amount BE ampa..Ampa kan lagi banyak? Hehehe..



Lepas la duit nak beli roti canai...

=)



Jemput LIKE FANPAGE



4 comments:

  1. Saya bru dftr says awl tahun lepas...tngah tunggu ianya meningkat sikit bru cash out...insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. sama la baru cash out hujung bln hari tu. hehehe. takde la byk dpt tapi bole la. hihi

    ReplyDelete
  3. kami ade 43 sen je. kihkihkih :p

    ReplyDelete
  4. Anis tak pernah dapat BE dan tak pernah cashout lagi.. Sedih tak.. Hewhew..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi