Friday, May 17, 2013

VIDEO: TUTORIAL TUDUNG MENGIKUT SYARIAT YANG BETUL (MESTI TONTON)

Assalamualaikum..

Sejak 2 menjak ni banyak video tutorial mengenai cara pemakaian shawl, pashmina dan macam-macam style lagi.

Kali ni aku nak ampa pakat tengok video yang betul-betul ohsem dan mengikut syariat yang ditetapkan..

Lelaki pon boleh tengok...

Jom layannn





Dah tengok kan video ni??

Memang terbaik... So lepas ni kalau nak buat tutorial ikut steps yang telah diberikan tu hehehe



6 comments:

  1. x dapat nak tengok lagi... sebab kat office by the way...malam ni akan datang sini semula... ^_^

    ReplyDelete
  2. pilih kaih nk pesyen mana chantek2 dh tu hahahhaa

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, saya singgah sambil follow blog ni :D bnyak maklumat kt blog ni :)

    ReplyDelete
  4. lama gila nak tunggu loading =.=

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi