Wednesday, July 10, 2013

MAKAN BERSAMA "MR. BARRACK OBAMA" DI SMASHIES BURGER


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Baru-baru ini aku telah menghadiri majlis perasmian Smashies Burger di Metro Genting, Jalan Genting Klang. Pelancaran kali ini turut dihadiri oleh Mr. Barrack Obama. Eh tak percaya?? Ampa akan percaya bila tengok gambar-gambar yang akan aku sajikan nanti hehehe...


Mr President secara rasminya merasmikan Smashies Burger


Terbaikkk......

Bukan senang kita nak tengok Mr Barrack Obama datang ke Malaysia.... Tak percaya lagi?? Cuba tengok sekali imbas... Masuk dua kali maknanya mata ampa rabun sebab salah tengok keh3.....



Menu-menu yang disediakan memang terbaik.... Kalau ampa suka mencuba sesuatu yang baru Smashies Burger la pilihan terbaik.... Tambah bulan-bulan puasa ni kan kalau nak cari tempat berbuka pon sini lah tempatnya....

Sebelum nak pilih makanan jom tengok menu dulu

Yang mana satu menjadi pilihan??
Ni adalah menu yang dipilih oleh bloggers yang turut hadir pada hari itu iaitu Bro Framestone, Deq Noor, Kak Ina KL dan lain-lain lagi

Portobello Fries <<<RECOMMENDED

Lord Of the Mess






Hot Chicks untuk aku sebab aku hot stuff  #perghhhh


I am Single sesuai untuk mereka yang single hehe


Ini adalah jenis-jenis roti yang mereka sediakan. Macam-macam warna

Dan semua roti tu dibuat dari bahan asas ini


Sempat bergambar dengan Kak Ina KL. First time jumpa




Sebijik kan macam Barrack Obama. Dia adalah Ilham Anas, seorang rakyat dari Indonesia yang bekerja sebagai wartawan di sana. Dan kelebihan yang dia ada adalah mempunyai wajah yang mirip President Us, Barrack Obama. Kelebihannya itu juga telah membawa dia ke serata dunia....

Jangan lepaskan peluang untuk merasai Smashies Burger ni di:


Smashies Burger

 Lot 126-G-5, Metro Genting,

 Jalan Genting Klang, Setapak,

 53300 Kuala Lumpur, Malaysia

 Business hour: 12.20pm-11.30pm


FB: SMASHIES BURGER


p/s: Thanks Bro atas jemputan ini



9 comments:

  1. adoi..tgh bulan posa niey..sabo je la..muka dia sebjik la cm barack obama,,seriusss..

    ReplyDelete
  2. awat ader burger kaler hitam tue....hanguih ka ^_^

    ReplyDelete
  3. meriah juga burgernya..nanti boleh mencuba kalaua da kelapangan

    ReplyDelete
  4. pasti cuba ni!!!!!! errrr, kat JB tadak cawangan ka? hehe

    ReplyDelete
  5. wah.. bestnya dapat jumpa barrack obama.. hahaha

    ReplyDelete
  6. salam ramadan

    sedap kan burger ni..seronok gak jumpa kamu

    ReplyDelete
  7. Terliurrrr. Nak cuba la. Heeee :-)

    ReplyDelete
  8. cehhhh ingatkan betul la :p

    kami tertarik beger yang kaler itam tue. sebab kan x biasa nampak hihihi

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi